Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Haier får ISI-certifiering för djupfrysenhet i Pune

Haier India meddelade idag att dess tillverkningsenhet för djupfrysar i Ranjangaon – Pune har erhållit ISI-certifiering från Bureau of Indian Standards (BIS).

Detta bekräftar att alla produkter som tillverkas vid denna anläggning uppfyller de högsta standarderna för säkerhet, hållbarhet och prestanda, vilket säkerställer kundnöjdhet.

Företaget sa att dess engagemang för lokal tillverkning och att erhålla ISI-certifieringen ligger i linje med den indiska regeringens initiativ “Make in India”, som främjar inhemsk tillverkning och främjar självförtroende.

Genom att etablera en tillverkningsenhet i världsklass och erhålla ISI-certifieringen bidrar Haier till tillväxten och utvecklingen av den indiska ekonomin samtidigt som de förser indiska konsumenter med hushållsapparater av högsta kvalitet.

Haier sa att det är världens främsta varumärke för djupfrysar som erbjuder BEE (Bureau of Energy Efficiency) godkända 5-stjärniga maskiner som är energieffektiva och pålitliga.

Haiers djupfrysserie intervall från HT Home – hard top hemsegment (148-788 ltr), HT Commercial, Glass Top (300-500 ltr), Combo Chest Freezer, Visi Cooler, Vertical Freezer och Wine Chille.

Satish NS, president, Haier India, kommenterade att ha tagit emot ISI-certifieringen:

Vi är stolta över att få ISI-certifieringen för vår tillverkningsenhet i Ranjangaon – Pune. Denna prestation återspeglar vårt orubbliga engagemang för att leverera högkvalitativa apparater som möter kundernas behov och förväntningar. Certifieringen förstärker Haiers engagemang för säkerhet, hållbarhet och prestanda och exemplifierar vår efterlevnad av de högsta standarderna i branschen.