Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Guide för att marknadsföra din mobilapp

Mobil e-handel har gjort onlineshopping tillgänglig för alla med en smartphone och internetuppkoppling.

Det finns otaliga shoppingappar för mobila enheter som låter dig bläddra bland varor på din telefon och beställa dem bekvämt i ditt hem.

Några av fördelarna med att använda mobila e-handelsappar inkluderar enkel åtkomst, sparar tid, möjligheten att snabbt jämföra priser och möjligheten att läsa recensioner för att fatta välinformerade köpbeslut.

Idag kommer jag att visa dig 30 fantastiska e-handelsappar som du kan ladda ner och använda för att handla online.

Den korta versionen: Även om Amazon, eBay och AliExpress är några av de mest kända e-handelsapparna, finns det många mindre kända appar också, som Below Five och Poshmark. Läs vidare för hela listan!

30 bästa exempel på e-handelsappar

1. Amazon (Android/iOS)

Amazon är tredje största e-handelsmarknad i världen. Dess mobilapp är en av de bästa mobila e-handelsappar jag har sett, med ett utmärkt gränssnitt som är intuitivt och lätt att använda, och erbjuder en trevlig och smidig användarupplevelse.

Utcheckningen görs ännu enklare med skjutreglaget Köp nu, som låter dig köpa produkter direkt från produktsidan utan att lägga till dem på ditt shoppingkort och gå igenom hela kassan. Du behöver en giltig betalningsmetod och en standardadress som lagts till på ditt konto för att detta ska fungera.

Recensioner är lätta att se i appen och att bläddra igenom produkter är en sömlös upplevelse. Appen är inte buggig eller laggy, och du kan skapa önskelistor och inköpslistor för att spara produkter till senare.

2. eBay (Android/iOS)

eBay är en annan stor e-handelsmarknad, och den erbjuder också en app som låter dig handla från din telefon.

Du kan köpa alla möjliga produkter på eBay. Vissa produkter skickas från utlandet och tar lång tid att komma fram, men de är generellt sett billigare; andra produkter skickas inom bara några dagar.

En sak som gör eBay unik är auktionsfunktionen, som låter människor auktionera ut föremål till högstbjudande. Detta används ofta för begagnade och vintageartiklar, och det låter dig dra fördel av fantastiska erbjudanden.

Inte bara det, utan du kan förhandla med säljare och ge dem ett “bästa erbjudande” på en produkt de säljer. Säljare kan välja att acceptera eller avslå ditt erbjudande.

3. Önska (Android/iOS)

Wish är mest känd för sina knäppa och roliga annonser, som visar alla möjliga konstiga och roliga föremål.

Produkter på Wish brukar vara väldigt billiga och du kan hitta alla möjliga intressanta produkter i appen – de produkterna som du egentligen inte behöver men som du kommer att köpa ändå eftersom de ser roliga ut att ha och är så billiga. Men du kan också hitta bra erbjudanden på användbara produkter.

Eftersom de flesta produkter skickas från Kina kan frakten ta ganska lång tid, men varor kommer vanligtvis inom en månad. Se till att du köper från en ansedd säljare.

Utforska: Wish vs AliExpress

4. Mål (Android/iOS)

Target är en detaljhandelskedja som har filialer över hela USA. Du kan köpa i stort sett allt på Target – matvaror, hushållsapparater, kläder och mer.

Target har även en mobilapp som låter dig köpa varor online. Du kan få varor skickade hem till dig, även om de inte finns på din närmaste Target-filial.

För de snabbaste leveranstiderna vill du dock handla från en närliggande Target-filial, vilket du kan göra från appen. Du kommer att ha flera metoder för att få föremålen.

Ett alternativ är att få dem levererade till din dörr, vilket ofta kan göras samma dag. Andra alternativ inkluderar hämtning i Target-butiken eller leverans vid trottoarkanten, vilket är när du kör till den utsedda utlämningsplatsen på Target-parkeringen och en Target-anställd tar med dig din leverans.

5. Walmart (Android/iOS)

Walmart är en annan stor amerikansk detaljhandelskedja. Man säljer också allt från hushållsartiklar till matvaror till kläder till apotek och skönhetsprodukter.

Den har en mobilapp som gör det enkelt att handla. Du kan köpa produkter och få dem skickade till dig via FedEx eller UPS.

Om du vill ha snabbare leverans, handla från din närliggande lokala Walmart-butik, så kan du få dina varor levererade samma dag – ibland inom bara en timme. Ett annat alternativ är att köra till din lokala Walmart-butik för att hämta din beställning – de kan också ladda den i din bil.

Walmart använder nu avancerad teknik för att leverera varor. Dessa inkluderar självkörande leveransfordon och till och med drönare som kommer att leverera produkterna till ditt hem, men tillgängligheten beror på din plats.

6. Poshmark (Android/iOS)

Poshmark är en onlinemarknad för begagnade varor för heminredning, mode, kläder och mer. Du kan hitta alla möjliga märken där, inklusive Louis Vuitton, Macy’s, Taylor Swift och många andra populära märken.

Vem som helst kan registrera sig för att sälja på Poshmark. Det effektiviserar hela processen – när du gör en försäljning får du en förbetald fraktetikett som du kan skriva ut och sätta på fraktpaketet, som du sedan kan lämna vid ett avlämningsställe – eller boka en upphämtning från din tröskel.

Det finns virtuella shoppingfester i appen, som är shoppingevenemang online som ger dig en chans att hitta fantastiska erbjudanden.

7. Etsy (Android/iOS)

Etsy är en onlinemarknadsplats för handgjorda varor, inklusive smycken, konst och hantverk, målningar, digitala målningar och mer. Det är också en populär sida för att hitta vintage och antika produkter, vilket gör den populär bland samlare.

Men du kan också hitta kläder, heminredning och alla typer av andra föremål.

Mobilappen gör det enkelt att chatta med säljare, få besked om nya erbjudanden och spåra din beställning.

8. Dosh (Android)

Dosh är en e-handelsapp som låter dig tjäna pengar tillbaka för att handla online. Det är inte en onlineåterförsäljare i sig utan samarbetar med hundratusentals onlinebutiker och lokala butiker för att du ska kunna tjäna pengar tillbaka.

När du handlar via Dosh-appen kan du omedelbart tjäna pengar tillbaka i onlinebutiker. Eller så kan du handla i lokala butiker och även tjäna pengar tillbaka, som du kan lösa in för PayPal-utbetalningar.

Dosh har även hotellbokningar och andra belöningar, såsom remissbelöningar.

9. AliExpress (Android/iOS)

AliExpress ägs av Alibaba, ett av de största företagen i världen. Medan Alibaba fokuserar på bulkköp, är AliExpress dess systersida som erbjuder mer flexibilitet, med de flesta varor som inte har någon minimibeställning.

Du kan hitta vad som helst på AliExpress, och varor tenderar att vara väldigt billiga eftersom de flesta av dem skickas från Kina. Flera leveransmetoder erbjuds dock, så beroende på produkten kanske det inte tar så lång tid som du tror.

AliExpress-appen låter dig handla när du är på språng. Det kan dock vara lite laggigt, så ha tålamod.

10. Temu (Android/iOS)

Temu är en nyare onlinemarknadsplats, baserad i Shanghai och lanserades 2023. Den erbjuder varor till stora rabatter, och du kan hitta alla möjliga produkter där – från kläder till accessoarer till apparater till elektronik.

Den skickas till USA och olika andra länder runt om i världen. Objekt kan ibland ta ett tag att skicka, men free returer tillåts inom 90 dagar, och du kan även “köpa nu och betala senare” med några av Temus betalningspartners.

11. Instacart (Android/iOS)

Instacart är en e-handelsapp för att handla matvaror, hushållsartiklar, apoteksprodukter och mycket mer!

Den förbinder dig med lokala butiker och kedjor så att du kan få en leverans samma dag, ibland inom bara en timme. Du kan hitta butiker som Target, CVS och andra, beroende på ditt område.

När du gör en beställning i appen kommer en personlig shopper att gå till den butik du valt och plocka ut dina varor åt dig. De kommer sedan att checka ut och köra till dig för att göra leveransen.

Instacart+ är ett premiummedlemskapsalternativ som låter dig spara på leveransavgifter (inte serviceavgifter) på beställningar över $35.

12. Depop (Android/iOS)

Depop är en onlinemarknadsplats för att sälja begagnade, renoverade och vintageartiklar, mestadels modeaccessoarer och kläder.

Det är en peer-to-peer-marknadsplats, vilket innebär att alla kan gå med i appen och sälja sina personliga föremål. Detta kallas även C2C, eller konsument till konsument.

Med över 30 miljoner användare, det är lätt att hitta det du letar efter till ett fantastiskt pris. Det är ungefär som en social plattform också, eftersom du kan följa säljare för att se deras nya erbjudanden när de publicerar dem.

13. Förgylld (Android/iOS)

Gilt är en e-handelsmarknad för toppdesignerkläder. Om du gillar att shoppa mode- och designerkläder på hög nivå är det en bra app för dig.

Det är inte billigt, eftersom det fokuserar på boutiquekläder, men du kan hitta massor av bra erbjudanden, eftersom det vanligtvis är pågående reor.

Det finns både herr-, dam- och barnmode. Sajten säljer även hushållsapparater och inredningsprodukter, som mattor.

14. Shipt (Android/iOS)

Shipt är en e-handelsapp som kopplar dig till lokala butiker för leverans samma dag. Oavsett om du vill ha matvaror, medicin eller hushållsapparater kan du hitta det på Shipt, även om butikens tillgänglighet beror på var du befinner dig.

När du gör en beställning kommer en personal shopper att gå och handla åt dig och leverera varorna till din dörr. Det finns i de flesta större städer, och på vissa ställen är alkoholleverans tillgänglig också.

Shipt ägs av Target.

15. thredUP (Android/iOS)

thredUP är en intressant e-handelsmarknad – det är en sparsamhetsbutik på nätet som låter dig köpa och sälja begagnade varor till ett billigt pris.

Du kan hitta herr-, dam- och barnkläder från populära märken med upp till 90 % rabatt. thredUP har roliga bingospel som låter dig vinna kampanjer, rabatter, butikskrediter, free frakt och andra specialpriser.

Om du vill ha riktigt billiga produkter, bläddra bland erbjudandena som säljs för under $10 eller $15.

thredUP tar återbruksbutiken till din telefon!

16. ASOS (Android/iOS)

ASOS är en onlineåterförsäljare baserad i Storbritannien, men den är också verksam i USA. Den huvudsakliga målgruppen är unga vuxna som är intresserade av trendiga modekläder.

ASOS är faktiskt en akronym för Som sett på skärmen. Redan när det startade, blev det populärt för att sälja imiterade kläder av de som bars av skådespelare i kända filmer.

Nuförtiden säljer man dock alla möjliga sorters kläder, samt skor och accessoarer.

ASOS-appen innehåller över 85 000 produkter från cirka 850 varumärken. Om du är i 20-årsåldern och vill vara trendig, ladda ner den idag.

17. SHEIN (Android/iOS)

SHEIN, med huvudkontor i Singapore men med verksamhet i USA och runt om i världen, är en av de största modeåterförsäljarna online i världen. Det är känt för sitt låga och prisvärda utbud av moderiktiga kläder och andra föremål.

Medan många kvinnor älskar det på grund av dess coola urval av underkläder, skor och dammode, säljer den även herrmode. Det säljer till och med hem- och köksinredning.

18. Newegg (Android/iOS)

Newegg är en populär källa till elektroniska produkter. Jag älskar att köpa saker från Newegg, oavsett om jag behöver högtalare, en ny bärbar dator eller komponenter för att bygga en speldator eller hemmalab.

Förutom telefoner, elektronik, datordelar och liknande kan du även köpa kontorsmaterial samt viss programvara.

Newegg har en app som gör shoppingen lätt. Både priserna och utbudet av tillgängliga produkter är fantastiska.

19. Fem nedan (Android/iOS)

Five Below är en kedja av lågprisbutiker som säljer varor för $5 och under. Den riktar sig mest till unga människor, särskilt tonåringar, men alla i alla åldrar kan hitta bra stölder.

Det finns också föremål över $5 och upp till $25.

Du kan köpa leksaker, spel, elektronik, heminredning, skolmaterial, husdjursmat och många andra produkter.

Det jag gillar med Five Below är att alla onlinebeställningar kommer med en schablonmässig fraktavgift på bara $7,95.

20. Office Depot (Android/iOS)

Office Depot är din huvudsakliga destination för kontorsmaterial. Den säljer föremål som skrivare, toner, kopieringspapper, markörer och alla andra typer av kontors- och skolmaterial.

Dessutom kan du köpa kontorsmöbler, såsom skrivbord och stolar. Kommersiella kontorsstädmaterial finns också tillgängliga, liksom post- och frakttillbehör.

Office Depot erbjuder också ett brett utbud av kontors- och företagstjänster, såsom utskrift, fragmentering och IT-support.

Office Depot-appen låter dig handla kontorsmaterial från din telefon.

21. Costco (Android/iOS)

Costco är en medlemsexklusiv butikskedja i USA. Medlemmar betalar en medlemsavgift för att få tillgång till exklusiva rabatter och specialpriser på produkter.

Däremot kan du köpa varor på Costco.com utan medlemskap, även om det tillkommer en avgift på 5 %.

Costcos mobilapp ger dig tillgång till shopping från Costco.com från din telefon. Du kan få tillgång till exklusiva onlineerbjudanden och få dem levererade till din dörr.

Du kan också handla apoteksvaror med mera.

22. OfferUp (Android/iOS)

OfferUp är en peer-to-peer-marknadsplats online som hjälper människor att sälja begagnade bilar, elektronik, möbler, kläder och allt annat. Det är lite likt Craigslist i den meningen, men det har en fantastisk mobilapp samt användarbetyg, som hjälper till att öka säkerheten på sajten och minska bedrägerier.

Användare har möjlighet att träffas personligen för att växla pengar mot varor, om de bor i närheten. Frakt är dock också ett alternativ, eftersom OfferUp möjliggör enkel rikstäckande leverans.

OfferUp ger säljare en förbetald fraktetikett, vilket gör frakten enklare.

23. Schwans hemleverans (Android/iOS)

Schwan’s Home Delivery är en e-handelssida som säljer frysta livsmedel, levererade till ditt hem. Hundratals frysta livsmedel finns tillgängliga.

Den är perfekt när du inte vill laga mat; beställ bara frysta måltider och få dem levererade, och värm dem sedan och ät dem.

Det finns olika typer av måltider tillgängliga, inklusive de som du helt enkelt kan värma upp på några minuter. Du kan till och med få frysta måltider levererade enligt schemat, så att du alltid är redo för måltiden!

24. HaffPrice (Android/iOS)

HaffPrice är en app där du kan hitta heminredning, vitvaror, modeaccessoarer och kläder till extremt låga priser. Det finns på Android.

Produkter finns tillgängliga för upp till 50 % rabatt, och det finns till och med produkter som säljs för bara en cent – ​​0,01 USD!

Dessutom kommer du som ny användare att kunna få exklusiva rabatter och kampanjer. Dess slogan är “halva priset, full service.”

25. DHgate (Android/iOS)

DHgate är en populär kinesisk e-handelshandlare med fokus på både B2B- och B2C-försäljning. Oavsett om du importerar produkter, gör dropshipping eller bara köper varor till dig själv, har DHgate allt, och till mycket låga priser.

Det finns alla typer av produkter tillgängliga på sajten, och du kan komma åt dem från appen också. Du kan chatta med säljare, köpa produkter med ett klick, spåra dina beställningar och få tillgång till specialerbjudanden.

Utforska andra webbplatser som DHgate här.

26. H&M (Android/iOS)

H&M är en svensk återförsäljare med verksamhet i USA och dussintals andra länder. Det säljer modeaccessoarer och kläder.

H&Ms onlinemarknad erbjuder kläder till rimliga priser. Jag köpte ett gäng skjortor för cirka $10 styck, och de var av förvånansvärt hög kvalitet och extremt bekväma.

H&M-appen gör det inte bara enkelt att beställa saker online, utan du kan även optimera din näthandel.

Låt oss säga att du går till en lokal H&M-butik och hittar en skjorta eller klänning du gillar, men den är i fel färg eller storlek. Du kan bara skanna den och hitta den online i den färg och storlek du vill ha och beställa hem till din dörr.

27. Groupon (Android/iOS)

Groupon är en e-handelssida som hjälper dig att hitta fantastiska erbjudanden och kuponger. Du kan spara upp till 70 % på alla typer av produkter och tjänster.

Oavsett om du vill gå ut och äta, testa ett nytt gym nära dig eller ta en yogaklass, kan du hitta det billigt på Groupon. Groupon-appen gör det enkelt att hitta och lösa in kuponger och kampanjer från din mobila enhet.

28. JCPenney (Android/iOS)

JCPenney är ett populärt resmål för möbler, skor, herrmode, dammode, livsstilsprodukter, smycken, skönhetsprodukter och mer.

JCPenney-appen ger dig tillgång till exklusiva rabatter och reor. Förutom att ladda ner appen från länken ovan kan du helt enkelt sms:a “App” till 527365 för att få en nedladdningslänk skickad via SMS.

Om du handlar i butik kan du ta en bild på en produkt du gillar och appen hittar liknande produkter från JCPenney som du kan köpa online.

JCPenney erbjuder också salongstjänster, och du kan också schemalägga och boka dem via appen.

29. Nike (Android/iOS)

Nästa på vår lista har vi Nike, ett mycket känt märke. Nike-appen säljer bara Nike-produkter, men du kan köpa skor, träningskläder och mycket mer!

Om du registrerar dig för att bli medlem kan du få free frakt på beställningar över 50 USD, tillgång till 60-dagars slittestprogram och returer utan att lämna kvitton. 60-dagars slittestprogrammet låter dig i princip prova Nike-produkter och returnera dem om du inte är nöjd.

30. IKEA (Android/iOS)

Äntligen har vi IKEA-appen. IKEA är ett känt möbelföretag, gjort populärt på grund av dess låga priser i utbyte mot lite arbete på din sida.

Möbler, inklusive skrivbord, garderober och sängar säljs av IKEA, liksom andra produkter som hushållsapparater.

Produkterna är prisvärda och färdiga att montera, vilket gör att du måste sätta ihop dem själv.

När du handlar på IKEA-appen kan du komma åt tusentals produkter. Du kan få dem levererade till ditt hem, eller så kan du använda appen för att skanna produkter medan du handlar i butik för att undvika kö vid kassan.

Slår ihop det

Som du kan se finns det många e-handelsappar. Vissa låter dig beställa kläder från stora märken, andra låter dig köpa begagnade produkter från vanliga människor, medan andra låter dig beställa matvaror eller fryst mat.

De faller alla under e-handelsparplyet, eftersom e-handel helt enkelt är handel som sker över internet.

Det finns många andra e-handelsappar, och jag kunde inte gå igenom dem alla. Dessa 30 appar borde dock räcka för att hjälpa dig hitta det du letar efter till rätt pris.