Grim Galaxy S6 Releaseinformation Emerge

0 Shares

Besvikande Samsung Galaxy S6 -releaseinformation fortsätter att dyka upp för potentiella köpare i samband med lanseringen av Samsung Galaxy S6 den 10 april.

Vid sitt uppackade evenemang i Barcelona var Samsung ivriga att prata om nya Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. De två nya flaggskeppen kommer med ett antal avancerade specifikationer, inklusive kraftfulla skärmar, nya Exynos 7 Octa-processorer och ett nytt formspråk som innehåller metall och glas. Samsung fortsätter att berätta Galaxy S6 dagarna efter lanseringen, men det har fortfarande misslyckats med att prata om några av de viktigaste Galaxy S6 -release -detaljerna i USA och i länder runt om i världen.

Sakta men säkert börjar vi se information om dessa saknade bitar rinna ut och det vi har sett har inte alltid varit vackert. Samsung UK: s webbplats visar stolt upp både Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Webbplatsen beskriver många olika Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge varianter inklusive deras fyra färgtyper. Webbplatsen listar också Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge lagringsalternativ även om en 32 GB Galaxy S6 Edge saknas.

Detta bekräftar inte bristen på ett 32 GB Galaxy S6 Edge-lagringsalternativ i Storbritannien, men det lämnar dörren öppen innan den släpps. Om detta är sant kan det betyda att Galaxy S6 Edge -basmodellen blir mycket dyrare än Galaxy S6 -basmodellen i Storbritannien och kanske också på andra ställen.

Galaxy-S6-6

Grim Galaxy S6 release detalj nummer två kommer till oss från Samsung Kanada. Företaget listar nu sina Galaxy S6- och Galaxy S6 Edge -modeller på sin webbplats. De två målsidorna markerar många av de viktigaste detaljerna, inklusive alla Galaxy S6 -specifikationer inklusive Galaxy S6 och Galaxy S6 -färger. Samsung avslöjade fyra färger på scenen under sitt evenemang inklusive en unik färg för varje.

Problemet är att Samsung Canadas sida bara listar två färger för var och en av sina modeller, ett tecken på att Samsung kan gå samma väg som det har gått ner många gånger tidigare.

Båda målsidorna listar Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge i svartvitt. Detta skiljer sig från Samsung UK: s målsida som listar alla fyra färgalternativen för varje enhet. Även om ingenting är officiellt förrän enheten hamnar i hyllorna, lämnar detta dörren öppen för en tvåfärgslansering i Kanada och eventuellt även i andra regioner.

Samsung är känt för att långsamt rulla sina olika färger. Tidigare erbjöd företaget grundläggande vita och svarta alternativ innan de släppte de andra färgerna veckor eller till och med månader på vägen. Vi har också sett företaget släppa exklusiva färger för olika transportörer och återförsäljare och ibland kommer färger aldrig alls. Till exempel har den rosa Galaxy Note 4, som tillkännagavs på scenen vid IFA 2014, fortfarande inte kommit till större amerikanska flygbolag.

Det finns dock en glimt av hopp. Samsung Nederländerna har lagt upp tre Galaxy S6-färger för förbeställning inför lanseringen inklusive guldvarianten. Det är värt att notera om att tillgängligheten kan variera beroende på region och operatör.

Galaxy-S6-5

Det är inte klart hur dessa tidiga lagrings- och färgdetaljer kan påverka den amerikanska Galaxy S6 -versionen. En ny T-Mobile Galaxy S6 Edge-teaser anspelar på att det finns tre lagringsstorlekar, men det är inte klart om företaget bara papegojar Samsung eller om det planerar att erbjuda alla tre. Samsung USA har inte lagt upp sina målsidor för någon telefon än så vi har fortfarande inte bra läsning om färgalternativ.

Amerikanska operatörer har inte bekräftat sina egna uppgifter om Galaxy S6-utgivningsdatum, vilket innebär att förbeställningar, släppdatum, Galaxy S6-pris, färgalternativ och lagringsalternativ förblir ett mysterium för potentiella köpare. De kommer sannolikt att förbli ett mysterium tills transportörer börjar släppa sina konkreta detaljer. Lyckligtvis kan det komma snart.

Galaxy S6 -designen är en stor uppgradering, men Samsung skär funktioner för att leverera den.

Galaxy S6 -designen är en stor uppgradering, men Samsung skär funktioner för att leverera den.

Vi har sett amerikanska Galaxy S6 -utgivningsdatum göra framsteg bakom kulisserna och det är klart att dessa två enheter kryper närmare deras offentliga utgivningsdatum. US Cellular är den enda operatören som har bekräftat en ankomst till april, även om alla fem större transportföretag kunde få ut sina varianter nästa månad för att hålla jämna steg med varandra.

Nya Galaxy S6 kommer med ett sortiment av uppgraderingar inklusive en 5,1-tums Quad HD Super AMOLED-skärm med 577 ppi, Exynos 7 oktokärnig processor från Samsung, 32/64/128 GB lagringsutrymme utan microSD-kortplats, Android 5.0 Lollipop med en ny version av Samsungs TouchWiz användargränssnitt, en 16MP kamera, en 5MP framåtvänd kamera, Cat.6 LTE, och ett 2550 mAh (Galaxy S6) och 2600 mAh batteri (S6 Edge).

Samsungs Galaxy S6 Edge kommer med liknande specifikationer, även om den kommer att ha en unik böjd skärm som böjer sig ner över telefonens två sidor. Både Galaxy S6 och Galaxy Edge undviker plast till förmån för en djärv ny design som har en kombination av metall och glas som också har Cornings Gorilla Glass 4.

0 Shares