Gratis typsnitt: 6 mobila typsnittsappar

0 Shares

Trött på samma gamla typsnitt på din mobiltelefon? Många vet inte var man kan hitta gratis typsnitt att ändra på mobilen. Så vi kommer att rekommendera för dig i den här artikeln de bästa apparna som har en stor typsnittskatalog. Vissa av dem är tillgängliga på Android och iOS, andra bara på en enhet.

I den här artikeln hittar du:

Bästa typsnittsapparna för mobilen

1. Coola teckensnitt

Coola typsnitt är perfekt för gratis typsnitt

DE Coola teckensnitt är en av de mest populära, den har många intressanta funktioner. Förutom att ändra systemets teckensnitt, låter det dig ändra teckensnittet för din Instagram-biografi. Samt att ändra bildtexterna för inlägg och berättelser.

Med hans verktyg kan du ändra textriktningen till vilken riktning du vill. Det är också möjligt att inkludera mellanrum mellan bokstäverna vilket är en stor skillnad på det. Applikationen låter dig kryptera hela meningar vilket avsevärt ökar din säkerhet.

Säkert en komplett applikation, som kan hjälpa dig i absolut allt, när det kommer till gratis typsnitt.

2. Snygg textgenerator & symboler

Fancy textgenerator har en mängd olika typsnitt

Mycket enkel, men mycket komplett Snygg textgenerator och symboler samlar absolut alla typer av typsnitt, i ett enkelt och rent gränssnitt. Med appen kan du skriva kompletta meddelanden, ändra stilar, infoga symboler och andra element i din text.

Appen är utan tvekan ett komplett verktyg, speciellt när du vill göra konst med dina texter. Gränssnittet är enkelt och hjälper dig att anpassa texten precis som du vill.

3. FontFix

Fontfix har många praktiska verktyg

DE fontfix är mycket professionell på det han gör. Det ändrar helt teckensnittet på din telefon och surfplatta på ett enkelt sätt utan att kräva för mycket av din enhet. Så du kan läsa och skriva helt personliga texter. Den har tusentals tillgängliga teckensnitt, mer än 4 300 för dig att använda på din enhet.

Med den kan du ladda ner och installera nya typsnitt med bara några få skärmtryck. Dessutom erbjuder applikationen möjligheten att säkerhetskopiera dina favoritteckensnitt. Om du missar det är det lätt att gå tillbaka till det gamla. Den erbjuder möjligheten att dela och spara källor till tjänster som Dropbox, Google Drive, OneDrive och mer.

4. Snygga typsnitt

Stylish har en mängd olika teckensnitt

DE Snygga teckensnitt det är enkelt vad det gör, det erbjuder 51 olika typsnitt som användaren kan välja mellan. Du kan ändra typografin hur du vill. I appen skriver du en text för att få en uppfattning om hur orden kommer att se ut var du än lägger dem, oavsett om det är WhatsApp eller Facebook. Det är väldigt enkelt och enkelt att använda, det går att ändra och skriva allt samtidigt med några få tryck.

Förutom bilder kan du göra fotomontage med anpassade typsnitt. Nackdelen med appen är att du inte kan ladda ner typsnitten på din telefon och tyvärr är appen helt på engelska.

5. HiFont

HiFont är enkelt och snabbt när det kommer till att ändra dina teckensnitt

DE HiFont den har samma funktionalitet som de andra apparna, men den är väl uppdelad. När du går in i den kommer du att se att allt är indelat i kategorier. För att använda dess kategorier måste du ladda ner den i själva applikationen, sedan är det bara att ansöka. Det finns över hundra olika typer av typsnitt du kan använda.

Dess svaga punkt är att inte alla typsnitt är kompatibla med din mobiltelefon. Så installera det nu och gör de nödvändiga testerna.

6. Uniconsole Lite

Uniconsole Lite är bra för iOS

En exklusiv app för Apple-enheter o Uniconsole Lite låter dig ändra bokstäverna på din iPhone. Med den kan du anpassa textmeddelanden, Whats App och inlägg på Twitter, Instagram och mer. Du kan till och med justera texten i e-postmeddelandena. För att göra detta är det bara att skriva texten i appen, kopiera och klistra in där du vill.

Har du redan valt dina gratis typsnitt?

Med all denna mångfald av applikationer är vi säkra på att du kommer att kunna anpassa allt på din telefon, ända ner till bokstäverna. Tvivlade du i något skede? Stötte du på några problem? berätta för oss i kommentarerna

0 Shares