Gratis onlinekurser: 9 engelskakurser på mobil och PC

0 Shares

Nuförtiden är att lära sig engelska något väldigt enkelt, på grund av mångfalden av gratis onlinekurser som finns tillgängliga. I den här artikeln separerar vi en lista med alternativ för gratis onlinekurser för mobil och dator, läs om dem nedan.

I den här artikeln hittar du:

Gratis onlinekurser på mobilen

1.Duolingo

Duolingo är ett av de bästa alternativen för gratis onlinekurser

Det mest populära alternativet och en av de bästa plattformarna att studera är Duolingo, som du kan ladda ner på Android och iOS. Med den har användaren tillgång till flera lektioner separerade efter kategorier, såsom hälsningar, mat och djur, förutom individuella uppgifter och mer avancerade tester.

Appen är väldigt interaktiv och lätt att använda, vilket gör den lätt att lära sig. När du går igenom dina studier är det nödvändigt att svara på korta frågor som i allt högre grad kommer att bedöma dina kunskaper. Ett av de enklaste sätten att upptäcka gratis onlinekurser.

2. Språk

Om du fortfarande ser engelska lektioner som tråkiga grejer är Lingualeo en app som bryter det mönstret och gör allt roligare.

Appen kan laddas ner gratis på Android och iOS. Med den har du tillgång till ordlistor och placeringstester, vilket gör att du kan utveckla färdigheter för att lyssna, läsa och skriva på engelska. Om du vill kan du använda plattformen i din webbläsare också.

3. Språklig

Appen som använder kul för att lära ut engelska

Lingualia låter dig ha mer avancerade kunskaper i engelska, förutom att erbjuda möjligheten att söka, lagra, översätta flera ord och veta hur de används i praktiska sammanhang.

Med Android- och iOS-appen följer användaren engelska texter från olika kategorier och kan kontrollera innebörden av okända ord bara genom att röra vid dem. Målet är att bidra till att lära sig nya språk genom läsning.

4.Alltid

Det här är en av de mest olika apparna som uppmuntrar inlärning och lägger till nya ord på telefonens låsskärm, vilket fungerar som en stimulans. Ett annat bra val i mängden gratis onlinekurser.

Använd den på Android och träna din engelska. Med den går du framåt enligt rätt svar, gör du ett misstag får du en varning och går inte framåt.

5. Google Översätt

Det är möjligt att lära sig engelska med den.

Det här är verkligen inte en av de kostnadsfria onlinekurserna, men du kan träna på att tala, läsa och till och med skriva med Android- och iOS-appen. Du kan göra realtidsöversättning med appen genom att rikta kameran eller aktivera mikrofonen.

Gratis onlinekurser på datorn

1.Busuu

Busuu går på datakurser och är ett fantastiskt onlineverktyg som har mycket mångfald i undervisningstekniker. Enligt företaget använder mer än 80 miljoner människor plattformen som har freemium-formatet, det vill säga den har betalda och gratis saker. En av de bästa gratis onlinekurserna att upptäcka.

Den kostnadsfria versionen av den innehåller bara ordförråd. Men för den som inte har något emot att betala för produkten är Busuu ett bra alternativ eftersom den har officiella certifikat från den amerikanska institutionen McGraw-Hill.

Förutom att arbeta offline på din mobiltelefon kan du ladda ner klasser för att titta på dem när du inte har tillgång till internet. Programmet finns tillgängligt på webben och är kompatibelt med andra operativsystem som Android och iOS, besök hemsidan genom att klicka här.

2.Memrise

webbplattform för att lära sig engelska

Memrise använder kul som en huvudingrediens i att lära sig engelska. Med hjälp av ett spel visar det videor, ljud, minnesteknik (memoreringstekniker) och till och med memes, sajten lovar att hjälpa dig att lära dig från grundläggande till avancerad engelska.

Den har också freemium-format som erbjuder gratis och betalda saker. Det är möjligt att komma åt mer information än versionen. free tävlande, eftersom granskningsövningar erbjuds utöver vokabulär. Upptäck webbplatsen genom att klicka här och samarbeta med denna grupp.

3.MyEnglishOnline

My English Online skapades som ett program av utbildningsministeriet i den federala regeringen, Språk utan gränser (IsF). Kursen använder det vanliga formatet för engelska klasser, med interaktiva aktiviteter. Skillnaden ligger i den kostnadsfria onlineplattformen, baserad på språkundervisningsverktyget MyELT.

Användningen riktar sig till en specifik grupp människor: grund- och doktorander från ackrediterade högre utbildningsinstitutioner eller andra partnerinstitutioner inom IsF-programmet, lärare i grundutbildning, förutsatt att det finns ett partnerskap mellan utbildningsdepartementet och ett ackrediterat lärosäte till IsF .

Det finns fem inlärningsnivåer, från nybörjare till avancerade, med e-böcker, videor, läs- och grammatikövningar, muntliga aktiveringar och uppföljningstest. För att lära dig mer om webbplatsen klicka här.

4.Forvo

En komplett uttalsordbok

Forvo fungerar som en uttalsordbok, du kan använda den på webbplatsen och göra en registrering. Du kan fritt utforska som en katalog med ord och förbättra ditt uttal mer och mer. Upptäck webbplatsen genom att klicka här och se ett annat alternativ för gratis onlinekurser.

Du kan visa ord efter kategorier, såsom substantiv, adjektiv, djur, uttryck och mer; och hör uttalet av namn på deltagare från stora evenemang som SuperBowl, Champions League, Golden Globes och vanliga uttryck från högtider som Halloween och jul.

Av alla alternativ vi har sett här, har du några som du redan använder för att lära dig engelska? Ska du börja plugga för några? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares