Gratis marknadsspårning: Hur du enkelt spårar dina köp

Mercado Livre har blivit den största försäljningssidan i Latinamerika. Även med tillväxten litar många fortfarande inte på tjänsten så mycket, för att hjälpa dig veta mer, låt oss se om fri marknadsspårning och om transportören som levererar dina grejer. Att veta mer om detta hjälper dig att skapa förtroende.

Hur spårar man leveransen av Mercado Livre?

I artikeln ser vi hur du spårar ditt paket.

Efter att ha gjort ditt köp på Mercado Livre är det väldigt enkelt att ta reda på spårningen av vad du köpt. Låt oss se hur du gör detta nedan.

  1. Gå till webbplatsen https://myaccount.mercadolivre.com.br/purchases/list, där ser du alla dina köp.
  2. Leta reda på köpet du vill spåra och klicka Se detalj.
  3. Efteråt kommer du att omdirigeras, leta efter avsnittet Leverans.
  4. När du hittat den klickar du på spårningskoden så omdirigeras du till operatörens sida.

Vanligtvis så fort du klickar kommer du att se status för din leverans. Men i vissa fall uppstår ett fel. Vad ska man göra i dessa ögonblick? Hur använder jag spårningskoden för fri marknad? Låt oss se nedan.

Hur använder jag spårningskoden för fri marknad?

Spårningskoden är inget annat än ett nummer för att säkra din produkt och säkerställa förtroendet mellan köp och försäljning. Om du har koden i handen och inte vet hur du använder den kan vi hjälpa dig.

Det första du bör göra är att ta reda på vilken bärare säljaren använder. Om det är från Mercado Livre kommer inga fel att uppstå. Om det nu är ett annat som postkontor kan du gå till den sidan och klistra in din spårningskod. Om ingetdera, Googla din operatörs webbplats och sök i spårningsområdet. Efter det är det bara att klistra in koden för att ta reda på det.

Om du hittar transportören och när du anger koden visas ingenting, vänta några dagar. Alla tjänster uppdateras inte särskilt snabbt, så att vänta lite kan vara till stor hjälp.

Vad är Free Market-operatören?

Fraktmarknaden är den fria marknadens bärare

Som vi sa tidigare har Mercado Livre sin egen bärare, Mercado Envios. Det är en tjänst där Mercado Livre själv sköter sin leverans och spårning. Fördelarna med denna tjänst är många, se några av dem nedan.

  • Han har ett bättre rykte och prestation i leveranser.
  • Mercado Envios hjälper till att få en gratis eller billigare frakt.
  • Din leverans blir mycket säkrare och med stor bekvämlighet.
  • Du kommer att behöva svara på färre frågor och skicka mindre data än med andra tjänster.

Om du vet mer om den här tjänsten kommer du säkert att öka ditt förtroende när du handlar online. Om du är en säljare, se nedan hur du använder Mercado Envios för att undvika huvudvärk.

När du har gjort försäljningen lägger du till tjänsten i leveransformuläret. Efter det får du de etiketter som måste finnas på din produkt. Det kommer att finnas 3 saker du kommer att få: en beställningsetikett, en förlista med utskick som ska levereras till posten och en innehållsförklaring.

Det är mycket viktigt att arken inte är skrynkliga och har den fördefinierade storleken av webbplatsen. Skriv allt som behövs på etiketten, på listan och på deklarationen. Nu med beställningen klar är det bara att ta den till ett postkontor och skicka den.

Efteråt kan du spåra din försändelse, och för att hjälpa ännu fler får du ett kvitto som hjälper dig med din kontroll. Du och köparen kommer att ha tillgång till spårning av Mercado Envios och kommer att meddelas när beställningen kommer. Efter 2 dagars leverans får du dina pengar via Mercado Pago. Spåra Mercado Livre, något enkelt, användbart och väldigt säkert.

Frågor om att spåra Mercado Livre

leveransbild som illustrerar spårning av fri marknad

Vi hoppas att du med den här guiden till Mercado Livre-spårning har löst alla dina tvivel och sett hur saker och ting är organiserade. Nu när du är bekant med strukturen, har ditt förtroende för tjänsten ökat ytterligare? Mitt i stegen mötte du några fel? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button