Gratis internet i Movistar för Chile med denna APN

många människor vi har Movistar Andra gånger har vi inte haft möjlighet att ha kredit för att ha internet, de av oss som inte har planer eller inte direkt har tillgång till dem på grund av någon ekonomisk eller annan typ av problem måste lita på Wi-Fi-nätverk att vi träffas på vägen för att på något sätt berätta. Men det är dags att lägga det beroendet åt sidan direkt med en bra installation APN göra sig av med Internet långsam utan några problem eller restriktioner på Movistar kommer vi tydligt visa dig hur du ska göra.

Hur får man gratis internet i Movistar Chile?

Kom ihåg att det är nödvändigt att uppfylla villkoret att ha gratis internet, du måste ha kredit laddad, minimum om någon 30 dagar sedan. Fast när vi tillämpar den här metoden så kommer det faktiskt inte vara nödvändigt att ha ett saldo, men även under de senaste 30 dagarna är det viktigt att ladda ditt saldo även om det är något.

Konfiguration APN som vi kommer att visa dig härnäst är den du måste ha på din mobil, självklart i mobildataalternativen måste du göra det manuellt, det finns inget automatiskt sätt att göra detta och konfigurationen är som följer.

  • namn: Movistar-applikationer
  • APN: web.tmovil.cl
  • hamn: 8080
  • Användarnamn: Nätverk
  • Lösenord: Nätverk
  • MMC: 730
  • MNC: 02

Det bästa är att denna gratis internetuppsättning är ganska effektiv som vi har tillgång till 3G-nätså vi kommer att ha bra fart men dessutom kommer vi att kunna använda det i olika länder som Argentina, Peru, Bolivia, Spanien, Ecuador, Colombia, Brasilien, Mexiko, Honduras, med några få ord i nästan allt Latinamerika det är möjligt att använda denna konfiguration för att ha gratis internet.

Från Se hur du gör det Vi vet att det i många fall inte alltid är möjligt att ha internet för att surfa från en mobiltelefon, utgifterna ackumuleras och vi kan säga att merkostnaden, som ofta är mer ett nöje än ett verkligt behov som telefonräkningen genererar, är inte absolut nödvändigt, därför detta alternativ har helt gratis internet och mest av allt utan några begränsningar eller beroende av någonting, det är bara användbart och bra att kunna hålla kontakten hela tiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button