Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

GPT-4 Turbo vs GPT-4: Vad är OpenAIs ChatGPT Turbo?

Använder ChatGPT på jobbet

Arbetare över hela världen hittar nya, uppfinningsrika sätt att använda ChatGPT varje dag. Men att använda ett så kraftfullt verktyg för att skära ner på tiden du lägger på uppgifter kommer med en mängd olika överväganden.

För det första anser de flesta företagsledare att personal bör be om lov innan de använder AI-verktyg som ChatGPT på jobbet. Om du planerar att använda AI för någon uppgift, se till att göra det vara transparent om det med din chef/avdelningschef för att undvika förvirring och misstag.

Detta är särskilt viktigt om du använder det för att generera något som du kommer att dela med kunder eller kunder. Som du kanske är medveten om, ChatGPT och andra AI-verktyg som Bard har en tendens att “hallucinera” – så korrekturläsning och faktakontroll av innehållet de producerar åt dig är viktigt, inte valfritt.

Det är också viktigt att vara transparent om din användning eftersom vad ChatGPT gör med din data beror på vilken produkt du använder, och det finns sätt att välja bort att den ska användas i utbildningssyfte. Men om du inte har stängt av din chatthistorik har OpenAI rätten via deras integritetspolicy att använda din data på detta sätt.

Din arbetsplats riktlinjer för vilken typ av uppgift du kan be ChatGPT att hjälpa dig med kan vara kopplade till vilken typ av data de är nöjda med att du delar med den, så det är alltid bra att kontrollera.