Gör julen till din egen med stora rabatter på Snapmakers 3-i-1 3D-skrivare

0 Shares

Året går mot sitt slut och tiden rinner iväg för att få ordning på dina julklappar. Men du behöver inte låta en butiks tillgänglighet eller tillverkarens design diktera de gåvor du ger den här julen. Med Snapmakers senaste 3D-utskrifts-, laserskärnings- och CNC-maskiner kan du designa och skapa dina egna presenter.

I år introducerade Snapmaker sina Snapmaker 2.0 AT- och F-modeller. Snapmarker 2.0 F-modellerna är fokuserade på 3D-utskrift med alternativ för att utöka sin funktionalitet medan 3-i-1 AT-modeller är kapabla till 3D-utskrift, laserskärning och CNC-routing redan från början. Dessa nydesignade enheter ger förstklassig kvalitet för kreatörer och kan arbeta snabbare än någonsin, vilket låter dig gå från idé till slutprodukt på nolltid.

Och i julens anda ger Snapmaker några stora rabatter på dessa maskiner, med upp till 20 % rabatt på många varor och till och med upp till 30 % rabatt på Snapmaker 2.0-system.

Med Snapmaker 2.0 F250 och den större F350 kan du bli smart med 3D-utskriftsförmåga. Systemet stöder en mängd olika material från PLA och ABS till TPU och träfylld PLA. Den stöder findetaljerad utskrift med ett skrivhuvud med dubbla extrudering och Snapmakers system är modulärt, så att du kan byta ut 3D-utskriftsmodulen mot en laseretsad.

För ännu mer ambitiöst skapande kan Snapmaker 2.0 AT-modellerna verkligen göra allt. De stöder också omfattande 3D-utskriftsmöjligheter, men dessa 3-i-1-enheter kommer också med allt du behöver för CNC-skärning och laserskärning och gravering. Du kan göra unika plattor genom CNC-routing av epoxi eller ge någon en anpassad plånbok med laseretsad design på lädret. Med Snapmaker 2.0 AT-modellerna får du en möjlighet att bli riktigt smart inför semestern och skapa dina egna dekorationer. Ett antal Snapmaker-användare har delat med sig av sina semesterskapelser för Snapmakers blogg, som denna otroligt detaljerade Krampus skapad av användaren @wekstergram och 3D-printad en Snapmaker 2.0 A350T:

Snapmaker 2.0-systemen stöder också en ny 10W High Power Laser Module för exakt etsning och skärning med avsevärt ökade hastigheter och du kan leka med ett bredare utbud av material och slå ut fler projekt. Med den kan du göra en hel serie presenter på nolltid.

Dessa julerbjudanden från Snapmaker gör det bara så mycket enklare att få tag i ett kraftfullt system för att förvandla dina kreativa idéer till verkliga föremål som du kan hålla i händerna. Du kan till och med 3D-printa dina egna presentförpackningar för att packa dina skapelser i och dela med vänner och familj. Semesterrean inkluderar även material och tillbehör.

Rean pågår från 16-31 december med en speciell tvåtimmars snabbrea julmorgon för att spara 200 USD extra på rabatterade varor. Utöver rean är Snapmaker värd för en giveaway. Dela helt enkelt dina önskemål och hur Snapmaker kan hjälpa dig att uppnå dem på sociala medier, så har du chansen att vinna en kupong på 50 USD eller till och med det stora priset på en Snapmarker 2.0 A350T med bifogad kupong och en Snapmaker 5-års presentförpackning . Du kan se alla erbjudanden i Snapmakers onlinebutik här och på Amazon här och pröva lyckan i Snapmarker giveaway här.

0 Shares