Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Gör en Digital 2020 Vision Board, de är mycket mindre röriga

bild

Det finns ingen bättre tid att göra en visionboard än just nu. En visionboard är ett verktyg som används för att hjälpa dig att visualisera och fokusera på ett specifikt livsmål. Det är en fysisk visning av bilder som representerar vad du vill göra, vara, ha i ditt liv eller hur du vill känna. Tavlan hjälper dig att manifestera vad det än är som du vill ska komma till liv.

Visionboarding är ett roligt projekt att göra om du har allt det konstiga materialet, men om du vill skapa en visionboard utan röra är digital vägen att gå. Att hålla din visionboard digital gör det också enkelt att ändra saker när dina mål ändras eller blir verklighet.

Corkulous är en app som gör det enkelt och smidigt att skapa en visionboard. Appen innehåller korktavlor där du kan placera anteckningar, etiketter, foton, kontakter, former, emojis, bokmärkesskisser och uppgifter. Du kan lägga alla dina idéer på en tavla eller sprida ut dem på flera tavlor.

Den kan också användas för att skapa att-göra-listor, lägga upp bilder och lägga till inspirerande citat för motivation.

Så här fungerar det

Ladda ner Corkulous här för iOS. Det är $14,99, men med tanke på alla pengar du sparar på material kan det vara värt det.