Gör emojier personliga, hur man förvandlar sig till en emoji

Gör emojier personliga, hur man förvandlar sig till en emoji

Ibland skär de små gula ansikten inte helt. Jag menar säkert att skicka någon ett pekande finger och ett “OK” är alltid en bra tid, men tänk om du skulle kunna göra det lite mer … personligt.

Tack vare en vän upptäckte jag nyligen en ny app som heter Bitmoji. Appen tar vår obsessiva förflutna tid av emojis och sparkar den upp. Efter att ha laddat ner appen från Play Store / App Store, går den igenom processen för att välja fysiska egenskaper steg för steg (videospelare kommer att vara mycket bekanta med den tråkiga processen att välja precis rätt ögonbryn alltför länge) tills du ‘ Jag har skapat en tecknadliknande version av dig själv (komplett med outfit, build, ansiktsform, hårfärg – du heter det).

Bitmoji ansiktsform

Val av ansiktsform

Bitmoji-höjd

Jag gör mig själv högre än jag förmodligen är.

Efter att det är gjort gör appen dock sin magi och skapar en serie “emoji” med din nya karaktär i den. Det har de typiska LOL: erna och TTYL: erna, men det tar det lite längre än det med bilder av, till exempel, du baksmälla, du i en farlig kostym som säger till den sjuka personen att må bättre och massor mer. Förutom det får appen dock regelbundet uppdateringar med nya emojis att använda – hur är det med dig själv att hålla #thedress i antingen blå / svart eller vit / guld? Eller kanske du med champagneglaset på röven a la Kim Kardashian? Ja, det blir hyperaktuellt här inne.

En av de bästa sakerna med den här appen är hur den fungerar oavsett om personen i den mottagande änden av en sådan härlig emoji har den installerad eller inte. Appen i sig gör att du delar från den till valfritt antal populära meddelandeprogram och bara konverterar bilden till en liten png-fil när du skickar den. Det betyder att alla du skickar den till bara får det som en vanlig bild som vi alla kan få nuförtiden – far.

Tja, är du redo att ge den virvel? Låt mig gå igenom det.

Gör dig själv till din Emoji

Allt börjar med ett slumpmässigt ansikte …

1. Ladda ner och installera appen från App Store eller Play Store.

2. När du öppnar den blir du ombedd att skapa din emoji genom en serie olika funktioner som du kan anpassa – börjar med ditt kön, ansiktsform etc. och slutar med din outfit (oroa dig inte för att få det perfekta funktioner direkt kan du alltid redigera din avatar senare).

Bitmoji ansiktsform

Val av ansiktsform

3. När du är klar kommer det att generera alla “emoji”.

Skicka den nya emojin till en vän (eller fiende för den saken)

1. Från Bitmoji-appen, klicka på vilken kategori du vill sortera efter högst upp (så vitt jag kan säga är de: Stjärna för favoriter / nya tillägg, utropstecken för hälsningar, hjärtansikte för kärleksspecifika glad för glad, ledsen för ledsen och närvarande för uppmuntran kanske).

2. Klicka sedan på en av de “emoji” som du vill skicka så kommer delningsalternativen att visas.

3. Knacka på appen du vill använda för att dela med och den dyker upp i appen som en bild som är redo att skickas.

4. Skicka bort som alla andra bildmeddelanden och vänta på den personens förvirrade reaktion.

5. Skölj. Upprepa.

Om du använder en iPhone på iOS 8 kan du också ställa in den nya emoji så att den faktiskt dyker upp på ditt tangentbord som de ursprungliga gör:

1. Gå till Inställningar> Allmänt> Tangentbord.

Tangentbordsinställningar

2. Klicka på Tangentbord> Bitmoji-tangentbord> aktivera sedan Tillåt fullständig åtkomst.

Tillåt fullständig åtkomst

3. Sedan genom att fortsätta trycka på världen på tangentbordet som vanligt kan du komma till bitmoji därifrån. Bekväm!

iPhone-tangentbord Bitmoji

Det blir inte gammalt och kom ihåg att de ständigt lägger till nya i listan (de är till och med ganska snabba på att fånga trender – de blå klänningarna skickade mig ett meddelande om att de lades till under hela den här debatten).

Ha det kul att skicka dem till världen. Åh, och bli inte alltför förolämpad när det oundvikliga händer – du måste förklara att det är du i emoji.

Bitmoji FML

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

Relaterade Artiklar

Back to top button