Gör ditt gamla luftkonditionerade smarta hem kompatibelt med Sensibo Sky

0 Shares

Smarthemmets rörelse är i full effekt till rätt pris. Tyvärr är det priset ganska högt, särskilt för den dagliga konsumenten. Om det bara fanns ett sätt att lägga till smarta funktioner till din annars frånkopplade bärbara luftkonditionering som sitter på din fönsterbräda. Tja, säg inte mer, Sensibo har täckt dig.

Sensibo ger din fönsterenhet, delat system eller fristående luftkonditioneringsenhet en komplett smart termostatbehandling till ett överraskande överkomligt pris. Sensibo är helt integrerat med Google Home, tillgängligt via IFTTT och inom räckhåll var som helst via smartphone-appen, och placerar din luftkonditionering online och under din kontroll.

Med hjälp av geofencing kan den aktivera luftkonditioneringen innan du anländer och välkomna dig till ett coolt och bekvämt hem. Sensibo kan hjälpa dig att minska din energiräkning genom att automatiskt stänga av luftkonditioneringen när den sista personen lämnar huset, enligt ett sju dagars schema och påminna dig om att rengöra dina filter.

Unboxing Sensibo Sky

Sensibo Sky är en attraktiv enhet som passar bra i hemmet. Jag har placerat den på motsatt sida av rummet från min luftkonditioneringsenhet, fäst vid väggen.

The Sky var väldigt lätt att sätta upp. Ladda bara ner appen, koppla in enheten, peka på fjärrkontrollen, tryck på strömmen och så går vi iväg. Effekt- och fläktinställningarna fungerade direkt, och bristen på fördröjning eller väntetid var ganska imponerande. I videon nedan som visar Google Home-kompatibilitet kommer du att märka att Sky faktiskt svarar snabbare än Home kan bekräfta.

Sensibo Sky och Google Home

Trots svårigheter med att ställa in synkroniseringstemperaturfunktionen var jag vänlig försäkrad av kundtjänst att problemet berodde på att jag använde ett äldre LG fristående växelströmssystem. Så om du har en av dessa enheter, se till att ta itu med problemet i förväg. Lyckligtvis, om problem uppstår, var kundsupporten från tillverkaren toppklass.

Att lägga till Sky till mitt Google Home var en process på tre sekunder och det fungerade omedelbart. Som visas i följande video är det ganska praktiskt och väldigt snabbt. Jag kopplade det också till IFTTT, och medan jag inte gjorde några anpassade regler kan jag bara föreställa mig vilka saker du kan göra att den här enheten gör. Kanske hackar jag en Amazon Dash-knapp och förvandlar den till en fjärrkontroll på / av-fysisk med IFTTT och Tasker? Vem vet! Möjligheterna är oändliga.

0 Shares