Google slÀpper Pixelbook, tvÄ nya hemmahögtalare och Pixel Buds

0 Shares

Snacka om en hektisk dag pÄ Gjord av Google hÀndelse. Företaget slÀppte inte bara tvÄ nya telefoner, det fanns ett par överraskningar pÄ vÀgen. FrÄn en kamera som automatiskt fÄngar ögonblick handsfree och en Sonos/HomePod-konkurrent, till trÄdlösa hörlurar, kommer Google-fans att behandlas med flera nya enheter som kommer ut pÄ marknaden och var och en av dem Àr fylld med kraften i Googles artificiella intelligens.

Medan den verkliga höjdpunkten i showen var kraften i Google Assistant och annan programvara bakom enheterna, gÄr Google helt klart head-to-head med Amazon och Apple, liksom nÄgra andra underhÄllningsenhetstillverkare.

Pixelbook

Google Pixelbook

Som mÄnga av oss vÀntade meddelade Google det nya Pixelbook som Àr en tvÄ-i-en-dator som anvÀnder Chrome OS. Mycket liknande designen till Lenovo Yoga och mer direkt en konkurrent till Microsoft Surface, bygger Google Pixelbook pÄ deras första lansering av Chromebook Pixel 2013, som faktiskt kostar mer vid lanseringen Àn den nuvarande versionen. Pixelbook har ett inbyggt tangentbord som inte kan tas bort; den kan dock placeras pÄ flera olika sÀtt och ocksÄ vikas för att förvandlas till en tablett.

Pixelbook har en 12,3 -tums Quad HD LCD -pekskÀrm, Àr byggd pÄ Chrome OS, levereras med antingen Intel Core i5- eller i7 -processor och kan ha upp till 16 GB RAM. Med förbÀttrade specifikationer finns det flera unika funktioner som kommer att skilja Pixelbook frÄn nuvarande Chromebooks, varav den första Àr Google Assistant. Windows har Windows -nyckeln, Mac har vad det Àn Àr, och nu har Google Google Assistant -knappen.

Med ett tryck pÄ knappen kan du aktivera assistenten. Den andra nya funktionen Àr att den kommer att stödja den helt nya Pixelbook Penna. Precis som Apple Pen Àr den hÀr utformad för att vara en penna, men interagerar ocksÄ med Google Assistant.

Om du cirklar eller markerar text, bilder eller det mesta pÄ skÀrmen kan Google Assistant ge mer information kring objektet. Tekniken drivs av Wacom, som har en lÄng historia av framgÄng nÀr det gÀller surfplattor och stylus tech.

Google Pixelbook

Förutom Pixelbook Pen och Google Assistant djup integration, kommer det nu att finnas mer fullstÀndigt stöd för Android -appar. Under pressevenemanget markerade Google bÄde de inhemska Instagram- och Snapchat -apparna och diskuterade att arbeta sÀrskilt med Snap för att utveckla en bÀttre upplevelse för den större skÀrmen.

PrissÀttning

Pixelbook börjar pÄ $ 999 med förbestÀllningar nu öppna, och det kommer att börja levereras 31. oktober. Pixelbook -pennan kostar $ 99 och sÀljs separat.

Specifikationer
 • Display: 12,3 tum
 • Upplösning: Q HD LCD
 • Processorer: i5 eller i7
 • RAM: Upp till 16 GB
 • Google Assistant inbyggt
 • Batteri: 10 timmars anvĂ€ndning
 • Snabbladdning: 2 timmar pĂ„ 15 minuter
 • Material: Aluminiumkropp
 • Kamera: 720p vid 60 FPS
 • Portar: USB-C, hörlursuttag
 • Snabbanslutning mellan Android -hotspot
 • Djupare stöd för alla Android -appar

Google Home Max

Google Home Max

Se upp Apple och Sonos, Google Àr pÄ vÀg att tappa basen med överraskande tillkÀnnagivandet av Google Home Max. Medan vi vÀntade oss en miniversion av Home, tack vare lÀckor överallt, inklusive en tidig produktsida pÄ Walmart dagen innan, Àr Home Max ett kraftfullt ljudsystem i ett snyggt paket.

Det sÀgs vara 20 gÄnger mer kraftfullt (högt) Àn det ursprungliga Google Home. Den har tvÄ 4,5-tums bashögtalare, SmartSound som automatiskt anpassar sig till sin omgivning, anvÀnder YouTube Music och tjÀnster som Spotify, och naturligtvis har Google Assistant inbyggt. Google gick ocksÄ sÄ lÄngt som att utveckla sitt eget garn för tyghöljet som gör upp majoriteten av talaren.

För dem som gafflar ut $ 400 för högtalaren fÄr de ocksÄ ett Är utan YouTube Red. Den Àr tillgÀnglig för förbestÀllning nu, men kommer att börja levereras i december.

Google Home Mini

Google Home Mini

Den eleganta, lilla smÄstenen pÄ en enhet som nu kallas Google Home Mini Àr Googles svar pÄ Amazon Echo Dot. Den Àr liten, bÀrbar, men utformad för att passa in i de flesta moderna miljöer i ditt hem. Den har ocksÄ inbyggd Google Assistant och har enkelt stöd för Chromecast.

Den kommer i tre fÀrger: korall, krita, kol, finns att förbestÀlla nu och skickas den 19 oktober för $ 50. För tidiga köpare av Pixel 2 kommer Google ocksÄ att inkludera en av dessa som en liten bonus.

Google Pixel Buds

Googles svar pĂ„ AirPods var ocksĂ„ lite av en överraskning, sĂ€rskilt med dess design och en speciell inbyggd funktion. Varför ja, det Pixel Buds har ocksĂ„ enkel Ă„tkomst till Google Assistant, men det som fick mest reaktion var den inbyggda realtidsöversĂ€ttningen. Även om det verkligen inte var den första uppsĂ€ttningen hörlurar som inkluderade tekniken, blev de flesta andra som tillkĂ€nnagivits tidigare vaporware. Under demonstrationen visade Google att tekniken kunde översĂ€ttas i en samtalston jĂ€mfört med ett blockerat ord för ord -tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt.

Förutom översÀttningsfunktionen kommer Pixel Buds ocksÄ att innehÄlla gestkontroller inbyggda i den högra öronsnÀckan.

Prissatt konkurrenskraftigt med AirPods, Pixel Buds kostar $ 160 och kommer i tre fÀrger. De Àr dock redan helt slutsÄlda.

LÀs hela vÄr tÀckning frÄn Made By Google Event pÄ TechCo

Hitta fler redskap och prylar för din livsstil pÄ TechCo

0 Shares