Google Play erbjuder nu ett “gratis för prenumeranter” -alternativ för Play Magazines

Google Play erbjuder nu ett “gratis för prenumeranter” -alternativ för Play Magazines

Fredag ​​4 januari 2013

För alla som håller sig uppdaterade genom att läsa tidskrifter à la tablett, riktar sig den här nyheten direkt till dig. Google har nu vänt omkopplaren för pappersmagasinprenumeranter för att överföra sina prenumerationer till molnet. Så länge utgivaren har gått med på det kan kvalificerade prenumeranter nu läsa innehåll direkt på sin enhet gratis.

Innan bytet, om du var en nuvarande prenumerant på en fysisk tidning och ville läsa den på din surfplatta, var du i princip tvungen att köpa den igen. Nu är allt du behöver göra att gå igenom en snabb verifieringsprocess för prenumerationer och njuta av det som är rätt. Här är vad Google har att säga om den nya processen.

Om du redan prenumererar på en tidningstitel (tryckt eller digital) kan du vara berättigad till en gratis prenumeration på dess digitala motsvarighet via Google Play. Tillgången på tidskrifter som erbjuds gratis för tryckta prenumeranter bestäms endast av utgivaren.

För att se om detta är fallet, sök Google Play på din enhet efter tidningen och tryck på Prenumerera. Om du ser ett alternativ som heter Gratis för tryckta prenumeranter, är tidningen tillgänglig gratis. Observera att du inte kan registrera dig för sådana gratisprenumerationer på webben just nu, du måste göra det på din Android-telefon eller surfplatta i appen Google Play Butik. Detta är för närvarande en enda funktion i USA. Vi arbetar med att föra den här funktionen till andra länder och till Internet snart också.

För mer information klicka här.

nexusae0_Screenshot_2013-01-04-10-12-21_thumb nexusae0_Screenshot_2013-01-04-10-09-59_thumb

Källa

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

Relaterade Artiklar

Back to top button