Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Google Pixel Watchs batteristorlek kan stödja mobilanslutning

Pixel Watchs nya läckagerörelse verkar vara i full blom, med enheten som förväntas tillkännages på Google I/O nästa månad. Vi har också sett en produktionsversion kvar inne i en restaurang, på insidan av en låda, men utan laddare. Detta var ett smart sätt att visa världen den nya hårdvaran utan att avslöja någon av dess mjukvara.

Klockan var då Bluetooth SIG-certifierad i tre varianter och idag ger ett nytt rykte oss ytterligare en information: batterikapaciteten. Den kommer att ha en kapacitet på 300 mAh. Pixel Watch, som upptäcktes i den restaurangen, är en 40 mm-enhet, liksom Galaxy Watch 4, som har ett relativt litet batteri på 247 mAh. Trots det verkar det som att Pixel Watch inte kommer att ha det minsta tillgängliga batteriet. Vilket är vettigt med tanke på att den har en ganska stor tjocklek på cirka 14 mm.

Pixel Watch kommer att ha mobil nätverksanslutning, vilket är den enda andra detalj som avslöjas av denna läcka. Vi antar att det kommer att vara en av tre olika modeller, och det kommer att vara den dyraste av gänget.

Under tiden rapporterade 9to5Google tidigare om möjliga Pixel-urtavlor, men vi har ännu inte sett hur Google kommer att utforma Wear OS 3 utöver vad som är tillgängligt i emulatorn. Bortsett från det är det största okända hur mycket Google kommer att bestämma sig för att prissätta Pixel Watch och när den kommer att vara tillgänglig.

Källa