Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Google Pixel Watch 2 dyker upp i Google Play Console och avslöjar design, fler specifikationer

Googles nästa smartklocka, Google Pixel Watch 2 internt kodad som “eos” har dykt upp på Google Play Console och ger en glimt av smartklockans design och vissa specifikationer.

Återgivningen avslöjar att Pixel Watch 2 kommer att ha en cirkulär urtavla, som påminner om första generationens Pixel Watch. Dessutom är en fysisk knapp placerad på klockans högra sida, liknande sin föregångare.

Pixel Watch 2 kommer att drivas av Qualcomms Snapdragon W5+ Gen 1 (SW5100)-chipset, ihopkopplad med 2 GB RAM. Tidigare rapporter antydde en potentiell inkludering av en anpassad samprocessor och stöd för ultrabredband (UWB). Smartklockan har fått FCC-certifiering för både LTE- och Wi-Fi-varianter.

Pixel Watch 2:s skärm har bekräftats ha en upplösning på 383 × 384 pixlar, vilket indikeras av Google Play Console-listan.

Smartklockan kommer att köra Android 13 ur förpackningen, tillsammans med Wear OS 4.0. Noterbart förväntas klockan erbjuda fyra nya urtavlor: Accessible, Arc, Analog Bold och Bold Digital.

Pixel Watch 2 förväntas ha ett 306mAh-batteri och lovar varaktig användbarhet. Med tidigare BIS-certifiering kommer smartklockan sannolikt att lanseras i Indien.

Med tanke på att Pixel 7-serien introducerades i oktober föregående år, är det rimligt att förvänta sig att Pixel 8-serien och Watch 2 kan avtäckas ungefär samma tid i år.

Källa