Google Pixel Fold och fler hopfällbara telefoner från 2021 läckte

0 Shares

Till en början fokuserade tvivel på hopfällbara mobiler på deras motstånd och möjligheter, men nu när vi har sett hur den senaste generationen Samsung Galaxy Z Fold erbjuder oss så många överraskande fördelar. Detta gör att många är de som överväger att ta steget till vikning och därför är märken också intresserade, med tanke på en år 2021 med flera nya hopfällbara mobiler som just har bekräftats med en läcka.

Google Pixel Fold och fler hopfällbara telefoner från 2021 läckte

Google Pixel Fold och andra vikningar på väg

Den information som har gjort det möjligt för oss att veta hopfällbara smartphones som vi kommer att se 2021 kommer från The Elec, som har känt till vilka enheter som kommer att använda UTG-teknik i sina paneler. En evolution som möjliggör bättre vikning och framförallt minska storleken på skärmarna så att de upptar mindre i handen och i fickan. Men detta är inte allt, eftersom storleken på panelerna också har varit känd tack vare denna information.

Bland vilka har dykt upp Google Pixel Fold , en hopfällbar smartphone efterlängtad av användarna. Hittills har Google följt en mycket konstig lanseringsstrategi, men ytterligare ett alternativ kommer att dyka upp i dess katalog med denna Pixel som kommer att vikas. Informationen låter oss inte se någon bild av hur det skulle kunna se ut, men det vet vi den vikta skärmen skulle vara 7,6 tum , som kommer från Samsung och därför sammanfaller de i dimensioner med den senaste lanseringen av det koreanska företaget.

xiaomi mi mix foldbar

Men vi måste också lyfta fram Xiaomi Mi Mix Fold 2 , en andra generation av vikning från Xiaomi som kommer att försöka slå sig ner på denna marknad som börjar bli intressant. Den här gången skulle skärmen växa till 8,01 tum när den väl installerats, vilket för oss närmare en upplevelse närmare surfplattor, med en 6,52-tums panel när den stängdes. Hoppas att den här gången ja, den når Europa och Spanien.

Andra tillverkare som också kommer att ansluta sig till 2021 års vikbara mobillanseringar är Vivo och även Honor efter separationen från Huawei, den sista av dem skulle få namnet Honor Magic Fold. Från Vivos sida kommer den interna skärmen att vara 8 tum och den externa skärmen kommer att vara 6,5 ​​tum, i väntan på det i slutet av året. Slutligen kommer OPPO också att ha en vikbar lansering, även om den denna gång kan skjutas upp till 2022, med en 7,1-tums inre panel och en 5,45-tums exteriörskärm.

Och allt detta utan att glömma allt som Samsung förbereder inför Unpacked som kommer att äga rum den 11 augusti, där vi hoppas kunna möta den nya Galaxy Z Fold 3 och Galaxy Z Flip 3 som de mest framstående och innovativa terminalerna i företaget.

0 Shares