Google Pixel Buds A-Series med adaptivt ljud, samtalsbrusreducering, snabbladdning tillkännagav

Efter rapporter har Google officiellt introducerat Pixel Buds A-Series, en billigare riktigt trådlösa hörlurar jämfört med Pixel Buds som introducerades förra året. Dessa har specialdesignade 12 mm dynamiska högtalarelement som lovar fullt, klart och naturligt ljud, och Bass Boost-alternativ. Dessa erbjuder passiv brusreducering, tack vare säker passform tillsammans med en rumslig ventilation som ger tryck i örat och rumslig medvetenhet. Stabilisatorbågen säkerställer en skonsam men säker passform.

Den använder Bluetooth 5.0 med snabbkopplingsalternativ för att snabbt ansluta till enheter, har pekkontroller, men saknar svep för att kontrollera volymen som Pixel Buds. Hörsnäckorna har mikrofoner som bildar dubbla strålar för att fokusera på rösten och minska buller utifrån under samtal. Den har Adaptive Sound, som ökar eller sänker volymen baserat på din omgivning. Det finns inbyggd Google Assistant med stöd för realtidsöversättning på mer än 40 språk när du använder en Pixel eller Android 6.0+ telefon. Hörsnäckorna har IPX4-klassificering för svett- och vattentålighet.

Hörsnäckorna erbjuder upp till 5 timmars lyssningstid eller upp till 2,5 timmars samtalstid och upp till 24 timmars lyssningstid med fodral, eller upp till 12 timmars samtalstid med laddningsfodralet. Den har även snabbladdning som ger upp till 3 timmars lyssningstid eller upp till 1,5 timmes samtalstid med 15 minuters laddning av hörlurar i laddningsfodralet. Den har ingen trådlös laddning som finns i de ursprungliga Pixel Buds.

Google Pixel Buds A-Series kommer i Clearly White med nya grå undertoner och mörka olivfärger, kostar 99 $ (ca 7 230 Rs.) och kommer att säljas från och med den 17 juni med förbeställningar från och med idag.

Relaterade Artiklar

Back to top button