Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Google Pixel 7 Pro med 6,7/6,8-tums böjd AMOLED-skärm, tre dubbla bakre kameror i renderingar

Detaljer om Google Pixel 7-serien dök upp nyligen, nu har den första renderingen av Pixel 7 Pro dykt upp, tack vare @OnLeaks. Detta visar en liknande hålskärm i mitten med minimal haka under skärmen, och telefonen sägs ha en 6,7 eller en 6,8-tums böjd AMOLED-skärm och en fingeravtrycksläsare på skärmen.

USB Type-C-porten är i botten tillsammans med en högtalargrill, och renderingarna visar en metallram med utskärningar för antennen. Telefonen sägs komma med stöd för stereohögtalare med en övre och nedre högtalarenhet, samma som föregångaren. Bilden visar strömbrytaren och volymknapparna på höger sida, och SIM-kortplatsen syns på vänster sida.

Den sägs mäta 163×76,6×8,7~11,2mm, nästan samma som föregångaren. Den har fortfarande en kameraremsa, men den är nu sammanfogad med ramen. Telefonen sägs ha kvar den breda huvudkameran, den ultravida kameran och en periskopkamera, men de exakta kameraspecifikationerna är inte kända ännu.

Tidigare rykten avslöjade att den kommer att drivas av Google Tensor GS201-chip med Exynos 5300-modem. Vi bör veta mer detaljer om telefonen under de kommande månaderna innan telefonen blir officiell någon gång senare i år.

Källa