Google Pixel 6 retade med Android 12, men låter som att ett utgivningsdatum fortfarande är långt borta

0 Shares

Om du har följt Google Pixel 6 -nyheterna kommer du förmodligen verkligen att vara desperat efter lite ny information om telefonen, så Googles senaste retning av enheten kommer förmodligen inte att ge det du behöver.

På sin Instagram delade Google en bild av massor av Pixel 6 -telefoner, tydligt inspirerad av konstverket för Drakes nya album Certified Lover Boy. Varje enhet har en annan bakgrund och widgets.

Det verkar som om varje telefon kör Android 12, företagets senaste operativsystemuppdatering som för närvarande bara är i beta, eftersom varje verkar visa Material You. Material You är ett sätt att välja utformningen av telefonens gränssnitt och se systemövergripande färger, teckensnitt och ikonstilar ändras som ett resultat, vilket visas på Pixel-bilderna.

Vi har analyserat widgetarna och det verkar inte som om Google har dolda ledtrådar till ett eventuellt utgivningsdatum för Pixel 6 i dem. Klockorna visar olika tider, och även om vädret är 72 grader på varje, är det svårt att analysera det för att fastställa ett specifikt datum.

Nej, vi måste bara fortsätta bida vår tid för mer konkret Pixel 6 -släppinformation.


Analys: kommer definitivt inte snart

I svag text under bilden är det möjligt att läsa “Den här enheten har inte auktoriserats enligt kraven i Federal Communications Commission eller andra tillsynsmyndigheter. Den här enheten får inte säljas eller på annat sätt distribueras förrän erforderliga juridiska tillstånd har erhållits”.

Detta innebär att enheten inte kommer direkt. Det backas upp i kommentarerna på Instagram -inlägget, där Google som svar på olika frågor har svarat att telefonen kommer i “höst”.

Det är något företaget har sagt tidigare, men ganska länge sedan – upprepningen nu, med fall precis runt hörnet (i vissa delar av världen ändå), gör det klart att telefonen inte kommer snart.

Vissa rykten föreslog att Google Pixel 6 skulle landa den 13 september – eftersom hösten inte officiellt har börjat då ser det allt mer osannolikt ut.

Vi får korsa fingrarna och vänta.

0 Shares