Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Google Pixel 6 Pro hands-on videoytor: Detaljer

Ända sedan den tid då Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro började göra rundor på internet har det varit många läckor om deras specifikationer och andra detaljer. Google själv har också avslöjat lite information om Pixel 6 -serien. Nu har en 8-sekunders praktisk video av Pixel 6 Pro delats av en användare vid namn M. Brandon Lee på hans Twitter-handtag, vilket avslöjar enhetens fullständiga design.

Enligt videon kommer Pixel 6 Pro i helt svart färg och kommer att ha en unik kameramodul, vilket också har bekräftats av Google. Enheten har en blank baksida (när den lyser i ljus) och har Googles Tensor -chipset med två ARM Cortex X1 -kärnor.

LÄS OCKSÅ: Specifikationer för Google Pixel 6 Pro visas online: Här är allt nytt du bör veta om

Den praktiska videon visar att Google-logotypen saknas på enhetens baksida. Baksidan har en svart stapel med 3 kameralinser och en framkamera av håltyp uppe till höger för selfies.

Google Pixel 6 Pro-Image från läckt video

Skärmen är böjd vid kanterna vilket är första gången för någon modell i Pixel -serien. Tidigare avslöjades att Pixel 6 Pro kommer med en fingeravtrycksskanner i displayen, minst 4 5G-band, gyroskop, närhetssensor, accelerometer, sensor för omgivande ljus och omvänd laddningsfunktion.

LÄS OCKSÅ: Google Pixel Fold kan debutera under fjärde kvartalet 2021: Rapport

I sin tweet nämner Lee “det är troligtvis en tidig produktionstestenhet” av Google Pixel 6 Pro, vilket förklarar frånvaron av Google -logotyp på baksidan. Ytterligare rapporter hävdar att den 8-sekunders videon kan vara en Production Validation Testing (PVT) -enhet, en prototyp av den faktiska enheten som kommer att släppas på marknader snart. För fler uppdateringar om detta, håll utkik efter det här utrymmet.