Google Pixel 6 & amp; Pixel 6 Pro Kameradetaljer yta online: …

Google Pixel 6 & amp; Pixel 6 Pro Kameradetaljer yta online: …

Google Pixel 6 -serien är för närvarande den mest efterlängtade telefonen i världen. Sökmotorjätten är redo att lansera sina nya smartphones senare i år. några av de viktigaste specifikationerna för dessa Pixel -telefoner bekräftades av Google under sitt senaste mediehändelse. Nu har XDA kommit med en ny rapport som avslöjar Pixel 6: s kameradetaljer.

Specifikationer för Pixel 6 och Pixel 6 Pro

Google Pixel 6 i rosa färg

Både Pixel 6 och 6 Pro kommer att ha en 50 MP primär Samsung GN1-kamera och en 12 MP ultravidvinkel Sony IMX 386-kamera. Pixel 6 Pro kommer att ha ett bakre 48MP Sony IMX 586 teleobjektiv. För den främre kameran kommer Pixel 6 Pro att ha en 12MP selfie snapper medan Pixel 6 förmodligen kommer att ha en 8MP selfie -kamera.

Enligt en rapport kommer både smarttelefonen i Pixel 6 -serien att stödja 4K -videoinspelning med 60 bps på huvudkameralinser med zoom upp till 7x. Att sänka bildfrekvensen till 30 bps kan tillåta upp till 20x zoom, enligt rapporten. Pixel 6: s kamera sägs ha några nya funktioner, till exempel ett magiskt suddgummi. Detta är en manuell vitbalansjustering som tar bort objektborttagningsverktyget till smarttelefonkameran.

Google Pixel 6 Pro i svart färg

LÄS OCKSÅ: Varför kan Tensor SoC i Google Pixel 6 -serien vara en spelväxlare?

Redigeringsförmågan verkar också vara piggare i Pixel 6 -serien den här gången. Automatisk vitbalansfunktion för att anpassa sig till motivets hudton och ”ansiktsavgrädning” -funktion för att ta flera foton för att fylla i data när ansikten blir suddiga är några av de nya tilläggen.

Google justerar också selfie -ljuset för att justera sig själv medan du klickar på en bild tillsammans med det finns också rörelseoskärpa som kan läggas till efter att du har klickat på ett foto. Autofokus och exponeringslås kommer att märkas om som ett scenlås och “Babyläge” fungerar genom att justera kameran för fotografering när barnet kryper in i ramen.

Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro Andra specifikationer

Tidigare läckor har redan avslöjat att Pixel 6 -serien kommer att köras på Android 12 och ha en blank baksida. Nyligen avslöjades en video av Pixel 6 Pros verkliga utseende av M. Brandon Lee som du kan titta på här. Pixel 6 bekräftas använda Googles Tensor-chipset med en 6,67-tums AMOLED-skärm. Klicka här för att läsa de detaljerade förväntade specifikationerna för Pixel 6 -serien.

LÄS OCKSÅ: Google Pixel 6 -serien sägs lanseras den 28 oktober; Förbeställ från 19 oktober

Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro Pris och tillgänglighet

Google har redan bekräftat lanseringen av Pixel 6 -serien snart i 8 länder där sidan för den har gått live. I Indien förväntas dock Pixel 6 -serien lanseras någon gång i oktober. Detaljer om priser och lagringsvarianter är fortfarande oklara.

Relaterade Artiklar

Back to top button