Google Pixel 3-prisytor före lansering, sannolikt att kosta Rs. 60 000 i …

Google kommer snart att presentera Pixel 3 och Pixel 3 XL-telefoner vid New York-evenemanget som kommer att hållas den 9 oktober. Innan lanseringen har Pixel 3 listats på en kinesisk webbplats märkt till RMB 4999.

Detta översätter ungefär till drygt 700 dollar, vilket är 50 000 Rs i indisk valuta. Även om den direkta omvandlingen ger Rs. 50 000 skulle det totala priset uppgå till Rs. 60 000, som telefoner som tillverkas utomlands, prissätts annorlunda i Indien. Med samma logik kommer Pixel 3 XL att kosta någonstans cirka 70 000 Rs.

Läs mer: Xiaomi Redmi Y2 Färgalternativ i blå och svart lanserades i Indien

Samma är fallet med iPhone XS, som kostar $ 999 globalt men efter att ha satt ihop det faktiska priset med skatter och valutakursförändringar i dollar rupier prissätts telefonen så småningom till 99 900 Rs i Indien Pixel 3 och Pixel 3 XL kommer att lyckas 2017 lanserade Pixel 2 och Pixel 2 XL, som fortfarande är de bästa kamerorna som finns tillgängliga. Pixel 3 och Pixel 3XL kan också låna funktioner som Edge Sense 2 och mer från HTC U12 +.

Låt oss sammanfatta alla viktiga läckor och rykten relaterade till Pixel 3 och Pixel 3 XL:

– Det är minst troligt att Google kommer att lansera någon annan telefon tillsammans med de två större Pixel-uppgraderingarna Pixel 3 och Pixel 3 XL, vilket leder oss till slutsatsen att Pixel Ultra bara var ett rykte.

– Pixel 3 XL blir den större och överlägsna varianten av de två telefonerna. Det ryktas att ha en 6,4-tumsskärm och kommer antagligen att ha ett hack.

– När det gäller Pixel 3 kommer den att ha en 5,5-tums skärm utan hack.

– Förutom att de skiljer sig åt i skärmstorlek, kommer telefonerna också att skilja sig när det gäller batterikapacitet.

– Pixel 3 och Pixel 3 XL kommer sannolikt att använda Qualcomm Snapdragon 845-processor och bakmonterad fingeravtrycksläsare. Till skillnad från de flesta telefoner idag kommer Pixel 3-serien att investera i en enda bakre kamera med 12 MP-sensor som ryktas producera mycket fin kvalitet. Båda telefonerna kommer att ha två främre kameror.

Relaterade Artiklar

Back to top button