Google One introducerar VPN-funktionen för 2 TB-planer och högre

0 Shares

Ett av de bästa sätten att skydda din identitet online är att investera i en VPN. Det finns många alternativ att välja mellan, till exempel privat internetåtkomst, ExpressVPN, Nord VPN, etc. Gå med i listan är Googles egen VPN-tjänst, som kommer som en del av deras Google One-prenumeration, speciellt för 2 TB-planer och högre.

VPN-tjänsten är direkt tillgänglig i Google One-appen och den kan aktiveras med bara ett klick. Det krypterar all telefonens onlinetrafik för alla appar och webbläsare. VPN kommer också att finnas tillgängligt för familjemedlemmar som ingår i Google TB-planen på 2 TB utan extra kostnad.

En annan tjänst som Google tillkännagav är Pro Sessions for VPN-support, där användare kan schemalägga en-mot-en online-sessioner med en Google-expert för att lära sig mer om VPN och hur man kan vara säkrare online.

VPN av Google One kommer att lanseras under de kommande veckorna till alla Android-kunder från Google One i USA, medan support för iOS, Windows och Mac i fler länder förväntas komma snart.

0 Shares