Google kunde lansera en mellanliggande pixeltelefon för Indien: rapporter

0 Shares

Multinationellt teknikföretag, Google arbetar enligt uppgift på en ny mellanstor Pixel-telefon som exklusivt kommer att riktas mot priskänsliga marknader som Indien. Telefonen kommer att vara en avskuren version av Pixel 2 (Review) och förväntas starta någon gång i juli eller augusti. Om så är fallet kommer det att tävla mot Mi, Huawei OnePlus och Samsung-enheter.

Rapporterna kommer från det ledande indiska dagbladet, Economics Times, som säger att ”det kaliforniska Alphabet, Googles moderföretag, kommer att lansera sina smarta högtalare, premiumbärbar dator Pixelbook och intelligenta hemautomationsprodukter, och planerar till och med en mitt- sortiment smartphone speciellt för marknader som Indien. ”

Läs också: Lava Z91 med 18: 9 Display lanserad i Indien – Pris och specifikation

Medan resten av Google-produkterna redan har lanserats av företaget globalt, är mellantelefonen ännu inte att se dagens ljus. Det är anledningen till att vi inte har många detaljer om smarttelefonen just nu, men projektet verkar tydligt eftersom företagets tidigare Nexus-telefoner var en mellantelefon och gjorde det anmärkningsvärt bra i Indien.

Källan avslöjade vidare att Google också kommer att utöka sitt detaljhandelsavtryck i regionen för att hjälpa det att konkurrera med Apple, Microsoft och Samsung. Och det kommer att prissätta sina smarta Google Home- och Google Home Mini-högtalare till 9999 Rs och 4,499 Rs i Indien.

Läs också: Xiaomi Mi A2 Specifikationer läckt ut online

”Deras hårdvarudistributör Redington kommer att utöka distributionen av tegel och murbruk,” sa en av cheferna. ”Google kommer också att göra branding och skyltning i utvalda butiker och inrätta exklusiva zoner med specialdesignade fixturer som Apple,” sa personen.

8 skäl till varför du ska köpa Vivo V9

0 Shares