Google kommer att ändra en av effekterna av Android 12

0 Shares

Google kommer att ändra en av effekterna av Android 12

I mitten av maj visste vi officiellt den första betaversionen av Android 12 . Tack vare det nu vanliga Google I/O-utvecklarevenemanget varje år. I den visade de oss de stora förändringarna som den senaste versionen av operativsystemet skulle medföra, även om det redan läckte lite i taget veckor innan.

Dessutom kunde vi ta en första titt på några av de förändringar som vi skulle ha i den här senaste versionen av Googles operativsystem. Såväl som de nya animationerna som inkluderade en rullande studseffekt som dök upp när man flyttade, till exempel i slutet av justeringarna. Förutom annan animation för volymkontrollen och för skärmen på smartphones när vi stänger av eller slår på dem.

Efecto dominó Android 12

Dominoeffekten har inte gillats av användarna

Men den första betaversionen fanns också med en dominoeffektanimation . Detta dök upp när du rörde vissa delar av enhetens gränssnitt, till exempel när du navigerade i inställningarna för den mobila enheten. Denna vågiga animation har dock inte tagits emot väl av de första användarna som haft turen att få testa den här senaste versionen av den nordamerikanska tillverkarens operativsystem.

Dessutom varnade de första klagomålen redan för att det fick dem att tro att deras enhet hade någon typ av grafiskt fel, att de associerade den med GPU:n. Och det är att användarna bara kollar denna effekt, det tog inte lång tid att låta Google veta. De gjorde det med olika negativa kommentarer via en webbplats för att hålla reda på problemen som kan hittas i Android 12 beta.

Android 12

Företaget tog inte lång tid att svara på hundratals användare: “Tack så mycket för kommentarerna: du kommer att se uppdateringar i Beta 2, 3 och framåt för att göra vågen mer subtil och mindre distraherande / glitchy.” Med detta tyder allt på att vi, för den andra versionen av Android, som förväntas komma denna månad, kommer att kunna se en mjukare effekt. För att inte få användare att tro att något är fel med deras mobila enheter.

Det har inte ens varit den enda animationen som inte har gillats i stor mängd. Sedan den nya funktionen av elastisk förskjutning eller studs , som är ganska lik den vi hittar i iOS, den har inte många vänner. Eftersom de har klagat på att det är ganska irriterande.

0 Shares