Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Google gör Chrome Tabs 10 % snabbare

Om du använder Googles webbläsare Chrome och alltid har flera flikar öppna samtidigt, kommer du att vara ganska nöjd med en prestandauppdatering för flikar.

Laddningstiderna i Chrome snabbas upp med 10 %, vilket är goda nyheter för personer som använder öppna flikar som checklista.

“Nu för tiden tillbringar människor mycket tid i sina webbläsare för att få saker gjorda, oavsett om det är för arbete, skola eller något annat”, sa Alex Ainslie, Chromes chef för UX, i ett blogginlägg på tisdagen. “Och medan vissa skriver ut en formell att göra-lista för att hålla reda på uppgifter, för andra är deras att-göra-lista deras flikar i Chrome.”

Det kommer också att bli lättare att organisera relaterade flikar i grupper – Chrome kommer att ge användarna möjlighet att expandera och komprimera flera flikar till en.

En annan uppdatering låter dig föra muspekaren över flikar för att se en förhandsgranskningsminiatyr av sidan – en lösning på ett problem som människor möter när de har flera flikar öppna och inte vet vilken sida som är vilken.

Uppdateringarna kommer att rullas ut gradvis under de närmaste veckorna.