Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Google Foto får en ny collageredigerare och nya funktioner

Google rullar en stor uppdatering av Google Photos som ger ett nytt collageredigeringsverktyg utöver ett antal andra nya modifieringar av Memories. Förutom att göra om minnen kommer uppdateringen, enligt Google, även lägga till nya minnestyper, minnesstilar och minnesdelning, samt ett collageredigeringsverktyg. Nyligen tillkännagav Google nya, animerade emoji för Android.

Den omgjorda Memories-upplevelsen

I den senaste versionen kommer användare att kunna titta på fler videor, inklusive de bästa delarna av längre inspelningar som Photos kommer att välja och klippa åt dem automatiskt. Stillbilder kommer att kännas mer levande med en blygsam zoom. Nästa månad kommer Google att lägga till instrumental musik till några minnen. Som alltid kan användare dölja bilder av utvalda personer eller tidsperioder från Memories.

Nya animationer, filmiska foton och collage

Filmiska bilder: Minnes rörliga 3D-fotorepresentationer har varit en av våra mest sparade visuella effekter sedan 2020. Snart kommer användare att bevittna fullständiga filmiska minnen som förvandlar flera stillbilder till en filmupplevelse från slut till ände, enligt Google. Cinematic Memories har musik som gör att dina bilder känns som en film. Vi introducerar också Styles, som lägger till grafik till dina minnen för att få dem att poppa upp. Utvalda artister Shantell Martin och Lisa Congdon kommer att göra stilar för Google Photos som bara kommer att vara tillgängliga under en kort tid.

Dela dina minnen: Dina Google Foto-minnen är privata, men vi inser att du kanske vill dela dem. Google rullar nu ut möjligheten att dela hela minnen med vänner och familj med några få tryck på Android (iOS och webben kommer snart), så att de kan se dem på vilken enhet som helst från Google Foto.

Kreativa redigeringsverktyg

Smarta förslag, inklusive Real Tone Filter, är lättanvända redigeringsverktyg med den nya collageredigeraren.

  • Den nya collageredigeraren gör det enkelt att dela foton. Du kan välja dina foton, välja en design (inklusive stilar från utvalda artister) och sedan använda dra-och-släpp för att ändra layouten.
  • Collageredigeraren låter användare ändra ljusstyrka, kontrast och tillämpa filter på fotografier. Google One-användare och Pixel-användare kan använda Portrait Light eller HDR för att byta collage och få tillgång till 30 fler designs.
Tillgänglighet

Google Fotos nya collageredigerare börjar rullas ut idag den Android och iOS. Men funktionen Share Your Memories rullas ut till Android bara för tillfället och förväntas lanseras på iOS och webben senare i år.

Yael Marzan, produktchef, Google Photos, sade om introduktionen

Nästa gång du känner dig nostalgisk eller har en kreativ klåda, kom bara ihåg: Google Foto har enkla sätt att se tillbaka, dela och redigera dina viktiga ögonblick med bara några få tryck.