Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Google Fit – Granskning

Fitnessindustrin har vuxit med stormsteg under det senaste decenniet. Människor från hela världen är nu mer bekymrade över sin kondition och de agerar åt det. Med hjälp av sofistikerad teknik som vi har nu har det blivit enklare och lättare att träna våra fitnessaktiviteter ordentligt. Smartphone och Wearable-appar kan hjälpa dig oerhört i denna aspekt; som sådana appar kan spåra alla dina träningsrutiner och producera lämpliga resultat för dig. Google Fit är en sådan bästa fitnessapp som kan hjälpa dig att mäta, spåra och planera din träningsrutin. Fortsätt läsa den här recensionen för att ta reda på mer om den här appen.

Funktioner

Eftersom alla andra träningsappar har flera funktioner, låt oss se vad den här appen erbjuder och om de verkligen är effektiva eller inte.

 • Räckvidd för mål: Huvudsyftet med en fitnessspårningsapp är att hjälpa dig att uppnå dina mål. Den här appen från Google gör det riktigt bra, eftersom du helst kan sätta mål enligt ditt dagliga liv. Denna app erbjuder ett alternativ som heter Daily Goals, där du kan ställa in ditt mål för önskade dagliga steg och aktivitet. Enligt många läkare bör en vuxen gå minst 10 000 steg varje dag för att hålla sig frisk och i form. Så du kan använda den här funktionen för att spåra och planera din dagliga aktivitet och uppnå dina mål med lätthet.

Räckvidd för mål
Läs också: Files Go by Google – Review

 • Aktivitetsspårare: Inte alla älskar att träna med sin telefon, varför den här appen har introducerat en mycket effektiv funktion som heter Aktiviteter. Här kan du välja från den givna aktivitetslistan som inkluderar promenader, cykling, löpning och annat. När du väl har konfigurerat din aktivitet aktiverar den här appen helt enkelt den dagliga tidpunkten för respektive aktivitet. Varje dag uppskattar appen antalet aktiviteter och ger dig resultaten. Många användare har rapporterat att uppskattningarna är mycket korrekta.

Aktivitetsspårare

 • Analys: När det gäller fitness kan du bara få resultaten när du spårar och analyserar din aktivitet regelbundet. Genom att göra det ser du till att det inte sker några felberäkningar. Denna hälsospårningsapp ger dig en funktion som heter Se grafinformation, där du kan få tillgång till dina träningsdiagram som erbjuder en ren analys av dina träningsaktiviteter. Du kan också få tillgång till dagliga data, veckodata och månadsdata. Dessutom kan du också se dessa analyser via appens webbsida.

Analytics

 • Appanslutningar: Du kan använda några andra träningsrelaterade appar tillsammans med den här bästa hälsospårningsappen. Om du vill komma åt all din data på ett ställe kan du med Google Fit göra det sömlöst. Med den här appen kan du helt enkelt para ihop med många träningsappar som Strava, Nike +, Lifesum och många andra. När du väl har parat ihop den här appen med någon annan wellness-app från tredje part kan du direkt få åtkomst till den kombinerade informationen via den här appen.

Appanslutningar

 • Näringsinsikter: Om du letar efter en app som erbjuder näringsråd, oavsett om det är för viktminskning eller vinst, gör den här appen snabbt för dig. Du kan ange din vikt regelbundet och följa dina framsteg i förhållande till dina träningsaktiviteter. Genom att göra det kan du helt enkelt göra nödvändiga ändringar som är nödvändiga för dina träningsmål.

Nutrition Insights

Läs också: Google Assistant – Review

Fördelar nackdelar

Även om alla appar från Googles ekosystem fungerar bra, låt oss gå igenom de viktigaste för- och nackdelarna med den här appen.

Fördelar:

 • Rent gränssnitt, vilket ger en mycket användarvänlig upplevelse.
 • Realtidsstatistik som ger dig användbara insikter.
 • Bra utrymme för mål och aktiviteter som motiverar dig att driva dina fitnessdrömmar.
 • Brett utbud av kompatibilitet med andra relaterade appar.
 • Möjlighet att komma åt din information var som helst.

Nackdelar:

 • Från och med nu, inget alternativ att ange kaloriförbrukningsstatistik.

Slutlig dom

Google Fit har märkts som den bästa fitnessspårningsappen av många användare. Efter en noggrann användning och inspektion drar vi samma slutsats, eftersom den här enkelt men ändå effektiva appen hjälper dig att uppnå dina hälsomål med stor effektivitet. Om du är en gymnarkoman måste du installera den här appen och låta den hjälpa dig. Dessutom kan du också ansluta den här appen till bärbar, vilket gör den till ett mycket mer avancerat alternativ. Ladda ner den här appen härifrån och njut av träningen.