Google Family Link-felet fungerar inte – nĂ„got gick fel [ SOLUCIÓN ]

0 Shares

Barns sÀkerhet Àr av största vikt, sÄ som förÀldrar kan du vara orolig över vad dina barn ser pÄ sina mobila enheter. dÀrför Àr det nödvÀndigt för att anvÀnda förÀldrakontrollapplikationenJag Àr ett utmÀrkt alternativ för Google Family Link. Ett bra alternativ till att övervaka dina barns aktiviteter, sÀrskilt om de gillar att vara online. I den hÀr artikeln pratar vi om den hÀr appen och hur du lÀnkar ditt konto till andra plattformar.

Vad Ă€r kĂ€llan till felet “Du kan inte övervaka det hĂ€r kontot”?

Som vi alla vet Àr webben ett fantastiskt bibliotek, men det finns ingen bibliotekarie pÄ det som hjÀlper dig att vÀlja innehÄllet du ska konsumera, eller snarare Àr det upp till varje anvÀndare att vÀlja Àmne eller innehÄll de kommer att se.

I denna mening kan oerfarna barn stöta pÄ webbplatser som Àr olÀmpliga för deras Älder. Och hur bra det Àr att ha enheter som möjliggör webbplatsövervakning som dina barn besöker online och pÄ sÄ sÀtt skydda dem frÄn olÀmpligt innehÄll som kan skada dem.

Det hÀr Àr vad Family Link gör, sÄ du bör veta vad det Àr och hur Family Link fungerar. Det hÀr Àr en app för förÀldrakontroll designad av Google som lÄter dig kontrollera de webbplatser som dina barn har tillgÄng till. Men den hÀr enheten, som alla andra, kan visa vissa fel i dess funktioner.

Felet som ofta visas i Google Family Link Àr: du kan inte övervaka detta kontoorsaken till detta fel Àr att appen inte uppdateras pÄ enheter som du har installerat i din sÄvÀl som i dina barn. Dessutom kan det ocksÄ orsakas av problem med enhetens anslutning.

Vad behöver du göra för att lÀnka ditt Family Link-konto till andra plattformar?

Du mÄste komma ihÄg att Family Link-appen fungerar via ett Google-konto, vilket innebÀr att om du Àr pappa eller mamma mÄste du lÀnka ditt Google- eller Gmail-konto till ditt barns konto. Nu mÄste du följa nÄgra mycket enkla steg för att utföra anslutningsprocessen.

Installera applikationen pÄ din mobila enhet och ditt barns mobiltelefon. pÄ din enhet du mÄste konfigurera ditt e-postkonto och lÀgg till ditt barns Gmail-konto. Om ditt barn inte har ett Gmail-konto, klicka pÄ nej och fortsÀtt till att skapa ett. Detta kommer att ansluta ditt barns enhet.

Du gÄr sedan till ditt barns mobiltelefon och lÀgger till ditt konto genom att ange ditt lösenord och följa instruktionerna pÄ skÀrmen. NÀr du Àr klar trycker du pÄ NÀsta sÄ kommer enheterna att paras.

I nÀsta fönster kommer du att se alternativ för att konfigurera ditt barns enhet Àven vad gÀller anvÀndningstid de applikationer du har tillgÄng till och ange var ditt barn befinner sig. Beroende pÄ varje krav och dina behov, gÄ till konfiguration och det Àr allt. Du kan ocksÄ enkelt lÀgga till Family Link till ditt barns skolkonto.

Hur stÀnger jag av Google Family Link-systemet pÄ barns enheter?

Det finns massor av alla typer av innehÄll pÄ webben, och nÀr du lÀgger ett ord i en sökmotor fÄr du en ström av resultat som du kan vÀlja mellan.

Men de minsta i huset, de diskriminerar inte vad gĂ€ller innehĂ„ll, pĂ„ grund av oerfarenhet kan de hitta innehĂ„ll som inte Ă€r lĂ€mpligt för dem, och Google Family Link Ă€r ett bra alternativ för att skydda barn frĂ„n appar och innehĂ„ll som Ă€r olĂ€mpliga för Ă„ldern. Även om du av nĂ„gon anledning inte vill anvĂ€nda Family Link-appen, Ă€r det en bra idĂ© att stĂ€nga av ditt system.

SÀttet du kan inaktivera eller inaktivera Google Family Link pÄ ditt barns enheter Àr vÀldigt enkelt, du gÄr in i applikationen frÄn din mobila enhet. Klicka pÄ ditt barns konto och vÀlj ditt barns enhet.

Tryck sedan pÄ InstÀllningar och ÄterstÀll sedan enheten och klicka pÄ Rensa data. Detta kommer att inaktivera Google Family Link-systemet pÄ ditt barns mobiltelefon. Du kan ocksÄ göra detta frÄn Google Family-sektionen genom att klicka pÄ barnets namn och vÀlja Ta bort.

Det finns mÄnga enheter pÄ marknaden som Àr vÀldigt anvÀndbara, till exempel Family Link, men det Àr det Ätminstone bra verktyg för övervakning och skydd för minderÄriga i hemmet angÄende olÀmplig information och innehÄll kan det hÀnda att du skapar en del besvÀr vid anvÀndningen och att det inte fungerar bra. SÄ det Àr en bra idé att söka specialiserad hjÀlp, till exempel den tekniska tjÀnsten Google Family Link.

Du kan ocksÄ kontakta denna helpdesk via telefon eller e-post. Genom att gÄ in pÄ supportsidan mÄste du beskriva problemet i detalj och fylla i fÀlten som visas. VÀnligen vÀnta ett tag innan du fÄr svar pÄ dina krav. De kommer sÀkert att ge dig en lösning pÄ problemet.

Vilka Àr de andra Google Family Link-alternativen för förÀldrakontroll?

Family Link Àr en mycket bra app för hantering av förÀldrakontroll, men det Àr inte den enda pÄ det hÀr omrÄdet. Det finns mÄnga andra appar dÀr ute som Àr mycket bra verktyg och ett alternativ till Google Family Link för förÀldrakontroll. Bland dem finns:

  • qustodio: LĂ„ter dig ha mer kontroll över vad ditt barn gör pĂ„ sin mobiltelefon och du kan anpassa olika aspekter av appen.
  • Norton familj: Denna applikation lĂ„ter dig blockera skadliga applikationer, vilket Ă€r intressant.
  • mSpy: LĂ„ter dig bedöma hur dina barn anvĂ€nder mobiltelefonen och kontrollera vad de ser.
  • Kaspersky Safe Kids: Erbjuder förĂ€ldrakontroll över minderĂ„riga hemma och begrĂ€nsar Ă„tkomsten till olĂ€mpliga appar och innehĂ„ll.
0 Shares