Google Duplex kan nu boka biljetter åt oss

Google Duplex kan nu boka biljetter åt oss

I den Google I/O-konferens hölls i år Vi har kunnat verifiera vad Duplex-assistenten kan, som har artificiell intelligensteknologi. Nu utökar den amerikanska teknikjätten sin funktionalitet. Tjänsten kommer att kunna söka och boka biljetter online utan att vi aktivt deltar i processen.

Du behöver inte längre gå igenom den smärtsamma processen att fylla i formulär, eftersom assistenten kommer att göra allt för oss. Vi behöver bara berätta vilken film vi vill se på vår biograf eller helt enkelt göra det genom den vanliga Google-sökningen på telefonen.

Guiden gör resten, och det kommer bara att be oss att välja platser och betala för biljetterna för att kunna njuta av vår tid på kontoret. För att utföra denna funktion kommer personlig information som sparats i Chrome att användas för att fylla i alla nödvändiga formulär.

Hittills arbetar guiden med 70 teatrar och webbplatser, några av dem är AMC, Fandango och MJR för USA och Odeon för Storbritannien. Tyvärr kommer resten av länderna att behöva vänta på att dra nytta av dessa fördelar som bara är tillgängliga med Duplex. Tror du att det kan göra visumet lättare för oss? | Font:

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.

Relaterade Artiklar

Back to top button