Google Camera för Galaxy S20 FE Snapdragon, ladda ner här

Med lanseringen av Galaxy S20 FE med Snapdragon-processor i Brasilien är en av de mest efterlängtade sakerna nu möjlig: att installera Google Camera-applikationen på den, eftersom detta inte var möjligt i versionen med Exynos. Nedan lär vi dig hur du laddar ner och installerar.

Förresten, den är fortfarande till rea för bara 2 271 R$. Den bästa kostnads-förmånsmobilen i Brasilien lanseras! Klicka här för att köpa 128GB-versionen.

Kom ihåg att versionen av Galaxy S20 FE med Snapdragon 865-processorn som lanserades i Brasilien, med undantag för 5G-anslutningen, är exakt densamma som versionen som släpptes förra året. Så alla Google Cam-versioner för 5G-versionen fungerar på den.

I den här artikeln hittar du:

Tillgängliga versioner av GCam

Nedan finns tillgängliga GCam-versioner för Galaxy S20 FE 5G

 • GCam 8.1 (senaste versionen)
 • GCam 7.4
 • GCam 7.3
 • GCam 7.2

Googel Camera 8.1 för Galaxy S20 FE är tillgänglig nu (för Snapdragon-varianten) som har flerlägesstabilisering, perfekt zoomfunktion och perfekt slow motion, ljudzoom etc. Men i den första utgåvan kanske alla funktioner inte är tillgängliga eller kanske inte fungerar.

GCam 7.x-versioner ger astrofotograferingsläge, bättre mörkerseendebilder på Galaxy S20 FE 5G och varianter, tillsammans med andra äldre funktioner som HDR+, Timelapse, porträttläge, etc.

Status för denna Galaxy S20 FE 5G Google-kamera

 • Vad fungerar?
  – Förbättrad HDR+ – Porträttläge – Night Vision – Astrofotografiläge – Nästan allt
 • Kända problem?
  – 3X zoom

Ladda ner länkar Galaxy S20 FE Snapdragon Google Camera

GCam 7.3 för Galaxy S20 FE (Snapdragon)

GCam 7.3 av Arnova8G2 –
Ladda ner länk 1

GCam 7.3 av Urnyx05 –
Ladda ner länk 2

Ladda ner GCam 7.2 för Galaxy S20 FE (Snapdragon)

GCam 7.2 av Urnyx05 –
Nedladdningslänk

Hur installerar jag Google Camera på Galaxy S20 FE Smapdragon?

 1. Ladda ner valfri GCam APK-fil från nedladdningslänkarna ovan.
 2. För att installera appar från en annan app från tredje part än Play Butik måste du aktivera appinstallation från okända källor på din Android-enhet. Vi har en artikelundervisning, klicka här.

Gå till Inställningar > Appar och aviseringar > Öppna app (Chrome, Firefox eller filhanterarapp etc) > Installera okända appar och aktivera Tillåt från den här källan

Se skärmdumparna nedan som låter dig installera okända appar i Pie for Chrome-appen (du måste aktivera i appen varifrån du vill installera apk):

 1. När den är aktiverad klickar du på den nedladdade appen för att installera.
 2. När den väl har installerats kan du rensa appdata och öppna appen och njuta av den fullständiga Google Camera APK på Galaxy S20 FE 5G.

Nedan är ett exempel på ett foto taget med och utan Google Kamera i en svagt upplyst miljö med porträttläge:

google kamera Galaxy S20 Fe snapdragon

Hur aktiverar jag astrofotografiläget på Galaxy S20 FE Snapdragon?

Som standard är astrofotografiläget inte aktiverat på denna GCam. Om du vill ändra inställningen, följ instruktionerna nedan för att slå på eller av astrofotografiläget.

 • Gå till GCam-inställningar
 • Rulla ned och gå till avancerade inställningar
 • Scrolla sedan ner nästan hela vägen och aktivera Astrofotografiläge under Astrofotografiinställningarna.

Nedan finns skärmdumpar som visar hur man aktiverar astrofotografiläget.

Hur fotograferar man i astrofotograferingsläge?

Google Camera version 7.0 kommer med astrofotografiläge som standard, men det finns villkor som måste uppfyllas för att aktivera astrofotografiläge. Normalt måste följande villkor uppfyllas för att fånga i astrofotografiläge om det inte är aktiverat manuellt:

 • Den kan aktiveras i Night Vision-läge (endast)
 • Mobiltelefonen måste hållas statisk (använd ett stativ eller förvara telefonen någonstans för att hålla den statisk)
 • Det måste vara svagt ljus
 • Det kan ta några sekunder för detta läge att visas när ovanstående villkor är uppfyllda.

– När displayen visar något i stil med “Astrofotografi är på” medan du tar ett foto i nattvyläge, filmar den i astrofotografiläge annars inte. Om GCam tar lång tid, vanligtvis mer än 30 sekunder, spelas in i Astro-läge.

– Om du försöker fotografera men astrofotograferingsläget inte har aktiverats, se till att det är i en miljö med svagt ljus.

Nya funktioner kommer hela tiden till Google Camera-appen och därför kan det finnas många versioner av dessa appar portade till Galaxy S20 FE Snapdragon. Den här sidan kommer alltid att ha alla tillgängliga som fungerar.

Relaterade Artiklar

Back to top button