Google Calculator: Hur man laddar ner och använder den enkelt och snabbt

Människor som jobbar med siffror och konton gillar inte riktigt kalkylatorn som kommer på deras mobiltelefon. Vid dessa tillfällen kan Google-kalkylatorn vara ett bra alternativ. I denna snabba och kompletta guide kommer vi att se hur du enkelt kan ladda ner den till din Android.

I den här artikeln hittar du:

Hur laddar man ner Google Calculator?

Låt oss se hur du kan ha den här appen, oavsett vilken enhet du har. Och sedan ska vi se mer hur du använder Google-kalkylatorn. Miniräknare är inte tillgänglig på iPhone.

på android

 1. Gå till Play Butik och sök efter Google kalkylator.
 2. Rätt miniräknare visas nedan. Där vi kan se att ansvarig utvecklare är Google.
 3. När du hittar den klickar du bara på Installera.Google kalkylator för Android
 4. Vänta tills processen är klar så har du appen på din mobil.

Genom att följa dessa enkla steg har du redan det här bra verktyget på din mobil. Men vad kan vi göra i den? Låt oss se mer om detta.

Hur använder man Google Calculator?

Som framgår av bilden nedan har appen allt som är grundläggande för konton. Till exempel subtraktion, multiplikation, addition och division. Gränssnittet är rent och erbjuder till och med möjligheten att infoga teman.

Den har mycket funktionalitet, om du vill se alla tidigare ekvationer och resultat, svep uppifrån och ned på räknaren. För att fortsätta kontot eller ekvationen klickar du bara på den, så kommer den att spelas igen.

Om du i ditt fall vill rensa allt, gå bara till Rensa så kommer all din historik att raderas. En annan skillnad för applikationen är att den lagrar dina siffror och beräkningar, för det väljer du operationen och trycker på MS.

ms-alternativ från google kalkylator

Med allt lagrat kan du lägga till eller subtrahera tillagda tal. För det kan du klicka på M+ för att lägga till eller M- för att subtrahera. Om du har gjort flera val och du inte vet hur det lagrade numret är, tryck bara på MR.

andra lagrade nummeralternativ

Allt detta är en del av de grundläggande beräkningarna. Låt oss nu se om avancerade beräkningar.

Avancerade beräkningar

göra professionella beräkningar

Kalkylatorn har även avancerade funktioner, du hittar alla operationer nedan:

 • Procent (%)
 • Pi (π)
 • Upphöjd för exponenter (^)
 • Parentes för gruppering

Andra funktioner inkluderar:

 • cosinus (cos)
 • tangent (tan)
 • logaritm (ln, log)
 • kvadratrot (√).

Det är möjligt att växla mellan grad- och radianenheter, tryck bara på DEG eller RAD. Om du vill se fler räknarknappar trycker du på INV. Utöver alla dessa funktioner är det möjligt att göra matematiska konstanter med pi och Eulers tal.

kalkylatorn erbjuder flera alternativ

Och inte minst kan du göra trigonometriska, logaritmiska, exponentiella och faktoriella beräkningar. Om resultatet av allt detta är långt kan du se allt i sin helhet.

Gillade du Google-kalkylatorn?

Vi har sett mycket om detta Google-verktyg, vi hoppas att du har lärt dig om det. Har du tvivel någonstans? Hittade du ett fel? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button