Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Google bekräftar att Pixel 4a kommer att presenteras den 3 augusti

Det stora amerikanska sökmotorföretaget planerade att lansera ny hårdvara vid den officiella Google I/O 2020-konferensen, men det kunde inte genomföras på grund av coronaviruset. Pixel 4a-serien, Googles mellanklass, kommer äntligen att se ljuset den 3 augusti i ett onlineevenemang.

För inte så länge sedan antydde rykten och läckor att det stora G skulle hålla ett presentationsevent det datumet. Och det verkar som att de hade rätt, om några dagar har vi en ny smartphone att kunna införskaffa på marknaden.

Google Pixel 4a kommer att presenteras den 3 augusti

Google har lanserat en ny sida för detta tillfälle där vi kan se den klassiska texten för att fylla i luckorna där den riktiga texten kommer att hamna när Pixel 4a presenteras.

presentation-google-pixel-4a-3-augusti

Det råder ingen tvekan om att det är den här enheten, och som vanligt gillar Google att spela. Texten “Lorem ipsum” det är ett pussel som du kan försöka tyda. Om du löser pusslet får du datumet den 3 augusti, samt en tagline: “The Google just what you were waiting for on the phone.”

Själva texten “Lorem ipsum” innehåller falskt latin som påstås tala om kameror och ett “longteringis batterum”, vilket definitivt skulle komma som en överraskning för Pixel-sortimentet.

Sanningen är att den här Google Pixel 4a, förutom överraskningar, känner till praktiskt taget alla specifikationer och designen. Tidigare rykten har nämnt att Pixel 4a kommer att utrusta en 5,81-tums OLED-skärm med en upplösning på 1080 x 2340 pixlar, en 3 080 mAh batteri med 18W trådbunden laddning och processor Qualcomm Snapdragon 730.

För fotografering beslutades att endast utrusta en 12 MP bakre kamera med OIS och en 8 MP selfiekamera gömd inuti skärmen. Så mycket data har läckt ut från Googles nya mellanklass för i år att vi till och med har den första jämförelse av kameror från Google Pixel 4a mot Redmi Note 7.

Äntligen kan du själv besöka webbsida att Google har förberett och dechiffrera den dolda hemligheten. Vad förväntar du dig i år från mellanklassen av det stora G? Pixel 4a kan kosta 399 euro

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.