Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Google-anställd ritar Android Evolution Comic som stöder Key Lime Pie, säger att det var “Just for Fun”

Måndagen den 3 december 2012

Världen slår fortfarande fingrarna runt den senaste versionen av Googles Android-operativsystem, Jelly Bean, och medan vissa enheter bara hoppar från Ice Cream Sandwich till Jelly Bean verkar det lite tidigt att prata om nästa stora version av Android rätt? Fel. Strax efter det att Jelly Bean officiellt presenterades avslöjades branschläckor med dubbande dubbning av nästa version som ‘Key Lime Pie’. Namnet passar söt in i Googles fascination med söta godisar.

Vi har inte hört mycket på Key Lime Pie-fronten förrän nu som en Google-anställd Manu Cornet ger ett direkt förslag till Key Lime Pie i en serie som illustrerar utvecklingen av Android. Det är svårt att titta på den här serien och inte tänka att den ser ut som en färdplan för företaget, men Cornet säger att han ritade serietecknet “bara för skojs skull”, och det finns “inte mycket” poäng att läsa mellan raderna. Cornet är för närvarande anställd i Gmail-teamet, så han vet inte nödvändigtvis vad som händer på den mobila sidan. Hur som helst, serieteckningen har fans som går nötter och vi kan inte skylla på dem.

Vi skulle inte alls bli förvånade om en Google arbetar med en pajformad stadga för sin Mountain View-gräsmatta när vi talar.

Källa

Om du gillade det här kan du överväga att dela det