Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

“God Mode:” Windows 10 Trick visar alla inställningar på ett ställe

I Windows 10 God Mode har du full kontroll över systemet och kommer åt alla inställningar på ett ställe

Att ställa in vissa saker i Windows 10 kan vara knepigt. Förutom de tillgängliga resurserna kommer inte alla att tänka på att mixtra med andra inställningar. Även om det är en bra idé att inte ändra inställningar som du inte är bekant med, finns det ett enkelt sätt att få Windows att köra dina inställningar: det kallas “gudaläge“.

För att komma åt vissa funktioner och inställningar måste du gå till Kontrollpanel vid normal drift. Och även då måste du veta exakt vad du letar efter. Inställningarna är ofta grupperade och det kan vara en hel del arbete att komma åt alla för att hitta önskad funktion.

Men genom att aktivera “God Mode” i Windows 10 låser du upp en speciell uppsättning kommandon via den dolda Windows Kontrollpanel, vilket gör det enkelt att hitta en specifik inställning. Läs vidare för att ta reda på hur du använder den.

Så här fungerar det på Windows 10

DE Windows huvudkontrollpanel (eller “God Mode”) är i grunden en genväg som ger dig tillgång till alla driftsinställningar i en mapp. Du behöver inte söka i den grundläggande kontrollpanelen för att göra ändringar.

Men några varningsord: genom att följa steget för att aktivera “God Mode”, kommer du att ha ytterligare dolda systemomfattande inställningar tillgängliga för dig. För att undvika irreparabel skada på din dator, ändra inte inställningar du inte känner till.

Se hur du aktiverar “God Mode”:

  • Logga in på din dator med administratörsbehörighet.
  • Högerklicka på skrivbordet för att skapa en ny mapp.(eller tryck på Ctrl+Skift+N)

Skapa en ny mapp för att aktivera gudsläge på Windows 10

  • Ersätt “ny mapp” Namn med: ”GodMode. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}” (Observation: “utan citattecken” och se till att inkludera perioden före {})

Byt namn på den nya mappen för att aktivera gudsläge i Windows 10

  • Tryck Stiga på för att spara den.

Dubbelklicka på den nya mappikonen så öppnas den med alla tillgängliga konfigurationsalternativ för Windows 10.

God Mode på Windows 10

Funktioner och inställningar är grupperade i alfabetisk ordning och i det övre högra hörnet kan du söka efter en specifik funktion. Om du inte längre vill ha Windows Master Control Panel på skrivbordet kan du ta bort den.

Avatar av Bruno Rodrigues

Hej, jag är Bruno, älskare av teknik, spel och popkultur.