Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Gmail kommer med en ny uppdatering för att spåra beställning och detaljer

Ämne: Gmail kommer med en ny uppdatering för att spåra beställning och detaljer

Google har alltid arbetat för att erbjuda fördelar till användarna på bästa möjliga sätt. Produkter som Google Maps, Gmail och andra har utan tvekan varit en välsignelse för samhället. Vi vet alla att Google alltid har lanserat uppdateringar som är fördelaktiga för den stora massan. Nu har företaget släppt en ny uppdatering som är liten till storleken men ganska effektiv. Den senaste funktionen i Gmail låter användare spåra sina kommande paket.

Den mest fantastiska delen av detsamma är att användarna kommer att få göra det även utan att öppna e-postmeddelanden från budfirman. Från och med nuvarande tider är det meningen att användare ska kopiera spårnings-ID från posten som skickas av budfirmor och klistra in den på företagets webbplats i länken som erbjuds för att kontrollera statusen för deras paket. Samma steg måste upprepas varje gång en användare vill veta statusen för några paket.

Nu är denna process inget mindre än ett krångel om användaren har beställt flera saker samtidigt. Och nu kommer Gmail att göra allt bakgrundsarbete för användarna och till och med få uppdateringar av sina beställningar i sina Gmail-lådor. Enligt informationen som delas av Google kommer Gmail att visa viktiga detaljer i ett paket, som status och leveransdatum, under avsändarens namn och ämne i inkorgen i Gmail.

Så snart beställningen fortsätter skickar Gmail ett sammanfattningskort överst i e-postgränssnittet, inklusive bockar som ger information som beställningen som har gjorts, skickats eller levererats. Det kommer också att ge en länk till beställningsdetaljsidan och paketspårningssidan på kurirens företags webbplats.

Utöver det har Google också sagt att Gmail aktivt kommer att tillhandahålla en fördröjningsetikett och föra e-postmeddelandet till toppen av användarnas inkorgar om det blir en försening i något av användarnas paket. Funktionen kommer att rullas ut för alla större budtjänster i USA. Vidare kommer det att utökas i fler länder, troligen även Indien, under de kommande månaderna