Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Glad helg

Mellan att komma tillbaka från New Haven och packa och bege mig ner till nycklarna till Dereks bröllop hade jag inte mycket tid att komma in och säga hej – för det ber jag om ursäkt.

Vi kom precis tillbaka igår kväll och bröllopet var vackert. Jag hade aldrig varit nere till Keys förut men nu när jag har det kan jag säga att det är en av de vackraste/avkopplande platserna jag har sett under mitt korta liv. Tyvärr var vädret där nere lite “kyligt” under de två dagar vi var där, men 77F-temperaturerna i Jacksonville på uppfärden var ganska trevliga. Jag är officiellt trött på att köra bil och så länge jag kan hjälpa det kommer jag inte att göra fler långresor med bil någonstans. Att köra i en rak linje med farthållaren på gör det bara inte för mig.

Wesley lyckades få upp vår första Newcastle-förhandsvisning i måndags, jag jobbar på en mer grundlig uppföljning men det får vänta till efter jul. På tal om det, jag måste springa ut och handla lite sista minuten, så det borde jag nog ta tag i. Åtminstone kommer bilresan till köpcentret inte att vara för lång 🙂

Innan jag går ville jag önska dig all lycka, oavsett vad du firar. Det har varit ett fantastiskt år för er alla och jag hoppas att alla kan avsluta det på bästa möjliga sätt. Mitt uppriktiga tack och uppskattning till er alla; och till alla era familjer – njut av semestern. Jag hoppas att livet har behandlat er alla väl och för de gånger som det inte har gjort det, hoppas jag att det har lämnat er med andra soliga dagar för att lysa upp helheten.

Ta hand om er och ha en god jul (eller Techmas om ni inte firar det ;)…)