Giants vs Saints live stream: hur man ser NFL online var som helst

0 Shares

Vad ska man göra med New Orleans Saints? De har antingen varit strålande eller fruktansvärda hittills, och om Jameis Winstons finger landar på det senare i dag kommer vi att få en jäkla show, med jättarna fortfarande scrabbling för sin första seger i kampanjen. Läs vidare när vi förklarar hur du får en Giants vs Saints livestream och ser NFL vecka 4 -spelet online var som helst.

Men det kommer säkert att bli det förra. Detta kommer trots allt att vara Black and Golds första match inför en hemmapublik sedan pandemin startade, och det lovar att bli en dubbelt känslomässig affär, med tanke på orkanen Idas senaste fasor.

Kan jättarna ens krascha hemkomsten? Deras tidiga schema var så skonsamt som de kunde ha hoppats på, men de har fortfarande lyckats förlora alla sina matcher och ligger nu i botten av NFC East, en prestation i sig.

För att lägga till förolämpning mot skada har G-Men fallit till sista-gasp-mål två gånger i rad.

Vilken version av Winston kommer vi att se idag? Följ vår guide för hur du tittar på Giants vs Saints online och få en NFL -livestream var du än är i världen just nu.

Ström NFL utan kabel med Sling TV
Få din första månad för endast $ 10 nu. Eftersom spelet visas på Fox idag kan sladdklippare titta på med en Sling TV -prenumeration. Registrera dig för Sling Blue nu och raka 25 $ på det vanliga månadspriset, samtidigt som du får tillgång till NFL Network, NBC, NBCSN, CNN och 20+ fler kanaler.
Visa erbjudande


Hur man ser Giants vs Saints från utanför ditt land

Om du inte matchar en semester eller om du är ute i affärer och vill titta på ditt lands täckning från utlandet måste du använda en VPN. Detta hjälper dig att ringa in till en plats i ditt hemland för att undvika geografiska block och återfå tillgång till innehåll och tjänster som du redan betalar för hemma.

En VPN är i allmänhet perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP -adress så att du verkar vara på en helt annan plats när det stora spelet pågår.

Använd en VPN för att livestreama Giants vs Saints var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla de stora VPN: erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Det är också kompatibelt med nästan alla strömmande enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och iOS.

Registrera dig för en årsplan nu och få en extra 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, meddela dem och de kommer att ge dig pengarna tillbaka utan krångel.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

När du har valt och installerat ditt valda VPN öppnar du helt enkelt tjänstens motsvarande app, trycker på “välj plats”, väljer lämpligt land och du kan se sändningen som om du var hemma igen.


Giants vs Saints live stream: hur man ser NFL i USA

Dagens spel Giants vs Saints drar igång klockan 13:00 ET / 10:00 PT och visas på Fox.

Om du har kanalen som en del av ditt kabelpaket kan du också livestreama Giants vs Saints direkt via Fox -webbplatsen.

Hur man ser Giants vs Saints GRATIS utan kabel

Om du inte redan har Fox som en del av ditt kabelpaket behöver du en överlägsen streamingtjänst som inkluderar kanalen, och prisvärd Sling TV är den självklara utgångspunkten för NFL-fans.

Dess Blue -paket erbjuder lokala Fox- och NBC/NBCSN -kanaler på de flesta större marknader, liksom NFL Network, och täcker därigenom ett stort antal NFL -spel inklusive både primetime och lokala sändningar, för endast $ 35 i månaden. Men just nu kan du få en hela Sling Blue -månaden för $ 10.

En extra $ 15 i månaden för det kombinerade Sling Blue + Orange -paketet ger tillgång till ESPN 1, 2 och 3 till din NFL -visningsarsenal – samt ger dig en handfull andra högsta premiumkanaler som TNT, AMC, TBS, BBC America och Mer.

Det dyrare (men ännu mer grundliga) alternativet är att skaffa en FuboTV -plan. Dess standardplan kostar $ 64,99 per månad och inkluderar Fox, CBS, NBC, ESPN och NFL Network – alla kanaler du behöver för att ställa in varje nationellt tv -NFL -spel under ordinarie säsong 2021/22.

Du får också fördelen av det faktum att fuboTV har en GRATIS provversion.

Hur man ser Giants vs Saints: live stream NFL FREE i Kanada

Dagens spel Giants vs Saints drar igång klockan 13:00 ET / 10:00 PT. Det sänds inte på tv, men kanadensiska NFL -fans är några av de lyckligaste i världen, eftersom streamingtjänsten DAZN visar det tillsammans med varje enskilt spel under säsongen 2021/22, ända fram till Super Bowl.

Och det är ett absolut fynd – DAZN kostar bara $ 20 USD i månaden eller $ 150 per år.

Plus, GRATIS 30-dagars DAZN-provperiod låter dig försöka innan du köper – betyder i huvudsak att du kan livestreama Giants vs Saints gratis.

Inte bara får du varje NFL -spel, inklusive NFL Game Pass och RedZone -åtkomst, men DAZN är också det exklusiva kanadensiska streaminghemmet för Premier League och Champions League -fotboll!

Den levereras också med iOS, Android, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 och bärbar/PC -streaming (inklusive Mac -enheter).

Giants vs Saints live stream: hur man ser NFL online i Storbritannien

Giants vs Saints -spelet börjar klockan 18.00 BST på söndagskvällen, och du kan ställa in via NFL Game Pass, som visar varje match av säsongen live.

Ett abonnemang kostar £ 14,99 i veckan eller ett mycket bättre värde för £ 147,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Sky Sports visar minst fem NFL -matcher i veckan men Giants vs Saints -spelet är inte en av veckans främsta matchningar.

Och om du inte har Sky Sports som en del av ditt TV -paket, låter Nu TV dig strömma allt det har att erbjuda utan att låsa dig i ett långt kontrakt.

Inte i Storbritannien men ändå vill fånga åtgärden? Använd en VPN för att strömma NFL som om du var hemma. Detta låter dig också komma runt alla blackout -begränsningar som ibland gäller spel.

Hur man ser Giants vs Saints GRATIS: livestream NFL i Australien

Spelet Giants vs Saints drar igång klockan 04.00 AEDT på måndag morgon.

Om du vaknar tillräckligt tidigt kan du ställa in via NFL Game Pass, som visar varje match av säsongen live. En prenumeration kostar $ 28,99 i veckan eller $ 274,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Det är värt att tänka på att 7Mate visar tre spel i veckan GRATIS, men inte just den här. ESPN, tillgängligt via Foxtel, och streamingtjänsten Kayo Sports visar också massor av NFL -action Down Under.

Inte i Australien just nu? Använd en VPN om du inte är hemma för att använda din inhemska täckning.

Jämför de bästa övergripande VPN -tjänsterna efter pris:

0 Shares