Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Genshin Impact Tier List – Karaktärsrankningsguide

Genshin Impact Characters

Genshin Impact, den senaste action-RPG från miHoYo, har två dussin karaktärer med många fler på gång. Som med alla gacha-spel kräver de bästa karaktärerna i Genshin Impact lite tur och/eller pengar för att lägga till ditt lag. Varje karaktär har olika nivåer av sällsynthet och tillhör olika nivåer. Normalt gäller att ju högre nivå, desto kraftfullare är de. Så vilka karaktärer ska du förvänta dig och investera dina resurser för att nå en nivå? Vi är här för att hjälpa.

Genshin Impact Tier List

  • Hur många spelbara karaktärer finns det?
  • S rank tecken
  • A-Rank karaktärer
  • B rank tecken
  • C rank tecken
  • D-rank tecken
  • Kommer snart

Hur många spelbara karaktärer finns det?

Genshin Impact Skärmdumpar

Det finns två dussin olika spelbara karaktärer i Genshin Impact. Några få är belöningar för att slutföra vissa delar av berättelsen, inklusive huvudpersonen, men de flesta är önskningar i gacha-stil. Det finns några olika typer av önskemål, såväl som en mängd sätt att tjäna mynten för att göra dessa önskemål. Även om det är ett alternativ att köpa valutan med riktiga pengar, även om du har massor av pengar att investera i det här spelet, behöver du fortfarande lite tur för att attrahera de bästa karaktärerna. Låt oss säga att du har obegränsad tillgång till alla karaktärer i spelet. Det är också viktigt att veta vilka som är värda att investera din tid och resurser för att nå nivåer.

Karaktärerna rankas i den här guiden baserat på övergripande användbarhet. Även om till och med lågrankade karaktärer har vissa områden där de utmärker sig, ju högre rankning, desto fler platser kan du få ut det mesta av dessa karaktärer. Om du spelar FtP, är S- och A-karaktärer de du kan förvänta dig i dina repriser.

S ranka karaktärer i Genshin Impact

Genshin Impact Skärmdumpar

Det bästa av det bästa, om du har turen att skjuta en av dessa karaktärer, häng på dem och investera dina resurser och tid i dem. Alla dessa karaktärer presterar anmärkningsvärt bra i nästan alla delar av spelet.

A rank karaktärer i Genshin Impact

Genshin Impact Skärmdumpar

Medan S rank karaktärer är idealiska, kommer A rank karaktärer absolut att få jobbet gjort. Dessa karaktärer är mångsidiga och hjälper dig att ta dig igenom det mesta av spelet relativt enkelt.

B-rankade karaktärer i Genshin Impact

Genshin Impact Skärmdump

Även om B-rankade karaktärer inte är värda att bli upphetsad över, ger de solid prestanda inom flera områden av spelet. Din första karaktär, en av Traveler-tvillingarna, faller inom det här området. Du kan slutföra spelet med ett team av dessa karaktärer, men du måste arbeta hårdare och byta oftare.

C ranka karaktärer i Genshin Impact

Genshin Impact Skärmdumpar

C rank karaktärer är i allmänhet värda att omarbeta. Det finns definitivt områden där de lyser, men de är mycket mer begränsade och det finns mycket bättre karaktärer i vart och ett av dessa områden. Men om du är 100 % FtP är karaktärer som Lisa och Noelle lätta att få tag på och kommer att stärka ditt lag.

D-rankade karaktärer i Genshin Impact

Genshin Impact Skärmdump

Det finns för närvarande bara en D-rankad karaktär och hon är en gåva. Hon är den första spelbara karaktären du möter efter att ha valt din tvilling, och det är till stor del hur Genshin Impact lär dig hur du spelar olika karaktärer.

Genshin Impact-karaktärer kommer snart

Genshin Impact Dainsleif beskuren

Som alla gacha-spel kommer Genshin Impact kontinuerligt att släppa nya karaktärer för att hålla saker fräscha. Medan vissa karaktärer avslöjades under stängda beta-tester som ännu inte har släppts, har andra blivit retade på Twitter eller i den officiella mangan. Följande är alla karaktärer vi hoppas få se snart, samt vad vi vet om dem:

Observera att detaljerna vi känner till kan ändras innan lanseringen.

Frågor om Genshin Impact-karaktärer?

Har du några frågor om de spelbara karaktärerna i Genshin Impact? Hade du tur och fick S-ranking på din första önskan? Låt oss veta i kommentarerna nedan och se till att komma tillbaka. När fler karaktärer släpps kommer vi att finnas här för att bryta ner dem.