Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Garena Free Eldtips: tips för att förbättra stridsspelet på nära håll

Ämne: Garena Free Eldtips: tips för att förbättra stridsspelet på nära håll

Free Fire åtnjuter ett rykte för intensiv närkamp, ​​som alla andra Battle Royale-spel. Att slåss på nära håll är en del av många spelares uppdrag att bli den sista mannen som står genom att överleva strider på nära håll.

Närkamper är spännande och kan leda till några av de mest minnesvärda ögonblicken i en Battle Royale-titel, men spelare riskerar alltid att bli eliminerade under dessa möten. Trots att spelare inte bara kan hoppa över steg till framgång, kan de definitivt undvika vissa misstag som kan ge dem en fördel gentemot motståndare i Free Brand.

Närkamp in Free Brand: 5 misstag som spelare bör undvika

1) Att hålla sig till ett ställe

Spelare gör ofta misstaget att hålla sig stilla och skjuta på sina motståndare. Även om detta ger dem ett stadigare mål, gör det dem också mer sårbara för fiendens eld.

I Free Eld, spelare ska alltid använda joysticken för att flytta fram och tillbaka och förvirra fienden.

2) Undvik att vara i det fria

Spelare som fritt strövar omkring i det fria är extremt sårbara för inkommande eld från alla håll. Närkamp bör alltid genomföras med ett täcke eller en smutsvägg för att ge tillfälligt skydd.

Att hitta skydd är viktigt eftersom det skyddar spelaren från fiendens attacker och ger dem en taktisk fördel.

3) Använda ett prickskyttegevär

Prickskyttegevär är designade för långdistansstrid eftersom de laddas om efter varje skott. På grund av detta använder du dem under strider på nära håll Free Eld ger inte önskat resultat. Fienden kommer redan att ha skjutit otaliga kulor när spelare siktar på att skjuta.

Närkamp uppnås bäst med SMG, automatgevär och hagelgevär.

4) Fly utan att använda hjälpvapen

Att göra en flykt och vända ryggen åt fienden är ett av de största misstagen nyare spelare gör. Deras sårbarhet gör dem till ett lätt byte för fiendens kulor, vilket resulterar i en snabb död.

Under tuffa situationer bör spelare alltid använda nyttoföremål som rökgranater för att skapa distraktion och komma undan.

5) Undvik att rusa utan ordentlig hälsa

Eftersom spelaren kan förlora betydande hälsa när han slåss mot fiender nära honom Free Brand, strider på nära håll kan vara dödliga. För att öka sina chanser att överleva måste de alltid få hälsa innan de ger sig in i närstrid.

Efter att ha träffats av fiendens eld bör spelare alltid använda hälsotillbehör ofta.