GameClub, den nya Apple Arcade av klassiker och sällsynta iOS

0 Shares

GameClub, Apple Arcade of Classics

Katalogen med spel på iOS har alltid varit ganska produktiv och av kvalitet. Problemet är att när modet för mikrobetalningar och någon annan taktik för de som inte gillades i mobila videospel kom, förändrades allt och upplevelsen på spelnivån försämrades för en stor majoritet av spelarna. Så, Apple Arcade har varit så positiva nyheter.

Apples videospeltjänst, för endast 4,99 euro per månad, har gjort att många användare går med på att betala varje månad för att få tillgång till en växande katalog som innehåller mycket bra spel varje vecka. Vissa, kanske lite mindre, men i allmänhet, om du är en av dem som spenderade det beloppet i månaden på iOS-spel, kommer det säkert att kompensera dig.

Nåväl nu kommer det Gameclub. Ja, en annan prenumeration var ingen reklam, inga ytterligare inköp eller andra tillbehör det förutsätter en extra betalning. Men naturligtvis, med Apple Arcade, varför skulle GameClub intressera dig: på grund av sin katalog.

Anledningen till eller vad som gör GameClub annorlunda är dess katalog en “Apple Arcade” för iOS-klassiker och några dolda pärlor. Om du har spelat Apples mobila enheter i flera år är det troligt att många av de aktuella spelen i deras katalog är bekanta för dig, till exempel Gears, ORC eller Cubed Rally World, etc.

Gameclub

Några av dessa spel i katalogen försvann för länge sedan från App Store på grund av uppdateringsskäl. Genom att inte följa reglerna utelämnades de och deras utvecklare gjorde ingenting för att starta om dem, troligen för att det skulle vara en större ansträngning än den prestanda de senare skulle få.

Nu återställer GameClub dem och det kan vara ett bra alternativ att spela några av dessa klassiker och den udda juvelen som du inte hittat hittills i Apples applikationsbutik. De är mer spel av minispel, även om det är möjligt att du med vissa får en ganska trevlig överraskning.

Det mest intressanta är dock inte idén eller dess webbplats som nästan helt efterliknar Apple Arcade-upplevelsen, det attraktiva är att Du kan också prova tjänsten i en månad helt gratis. Utvärdera titlarna och så är det. Då bestämmer du om du stannar eller bara har utnyttjat den här testperioden som de erbjuder.

För att göra detta, ladda ner GameClub-applikationen från App Store och starta sedan testmånaden efter att du registrerat dig och loggat in på deras webbplats. Det är så enkelt, du har redan en distraktion för helgen.

0 Shares