Galaxy Z Fold3 kommer att ha S Pen och UWB-anslutning, Bluetooth-ersättning

0 Shares

både Samsung Galaxy Z Fold3 hur mycket Z Flip3 har blivit FCC-certifierade, vilket är ett av de sista stegen innan en enhet lanseras i USA. Detta är bara några dagar innan Samsungs virtuella MWC-event som äger rum den 28:e, även om vi förmodligen inte kommer att ha mycket mer än ett innan augusti. Certifieringsdokument bekräftar dock vissa rykten om hopfällbara enheter.

Galaxy Z Fold3 (SM-F926U) kommer att stödja S Pen-pennor, även om enheten inte har ett inbyggt stylusfack som Galaxy S21 Ultra. FCC-dokumenten talar om magnetisk induktion (som används för trådlös laddning), så det är möjligt att Fold åtminstone kommer att kunna ladda pennan på samma sätt som Galaxy Tab S7-surfplattan gör.

Fold kommer definitivt att stödja trådlös laddning på 9W (testad med laddningsfäste EP-N5100). Redan ansluten kommer en 25W laddare (EP-TA800) att stödjas. Enheten kommer att ha ett 4 275 mAh batteri byggt av två olika celler (2 060 + 2 215 mAh).

Smarttelefonen kommer också att stödja 5G-nätverk, inklusive mmWave i n260- och n261-banden. Dessutom kommer den att stödja Ultra Wide Band (UWB), den nya trådlösa dataöverföringsstandarden som konkurrerar med Bluetooth och som används till exempel i Samsung SmartTag+.

När det gäller Galaxy Z Flip3 (SM-F711U) finns det inget omnämnande av S Pens för den, ingen UWB heller, för den delen. Den kommer dock att ha 5G mmWave-anslutning på samma n260- och n261-band. Den stöder också 9W trådlös laddning, även om det trådbundna alternativet verkar gå upp till bara 15W. Flip-batteriet kommer att ha en kapacitet på 3,273mAh.

När det gäller mjukvaran kommer de hopfällbara enheterna med One UI 3.1.1, enligt Samsung kommer den att hoppa över version 3.5 och direkt till version 4.0, som kommer att testas först på Galaxy S-serien, med start nästa månad.

0 Shares