Galaxy Z Flip3 kommer att kosta endast $50 mer än sin föregångare

0 Shares


De senaste rapporterna har sagt att Samsung har skjutit upp lanseringen av nästa Galaxy Flip till ett senare datum för att undvika kannibalisering av Galaxy S21. Det går rykten om att den här hopfällbara smartphonen heter Galaxy Z Flip3 och inte Z Flip2. Nu har en Twitter-användare publicerat påstådda enhetsspecifikationer och priser.

Enligt användaren (@TheGalox_) kommer Galaxy Z Flip3 att kosta runt $1 499. Om denna rapport är sann kommer 3:e generationens Flip bara att kosta 50 $ mer än sin föregångare. Tidigare debuterade Galaxy Z Flip 5G till ett pris av $1 449.

Dessutom berättar han också om några detaljer kring den kommande vikningen. Han säger att enheten kommer att ha en skärm av glas (dvs. UTG), med en 120 Hz dynamisk AMOLED-skärm med tunnare ramar. Till det sa den berömda Ross Young (@DSCCRoss) att skärmen kommer att vara en LTPO och kommer att mäta 6,70 tum som vi redan vet.

Dessutom nämner han smarttelefonens processor som Snapdragon 888 SoC, vilket tyder på att Samsung skulle kunna släppas före 2021 H1. Normalt uppdaterar Qualcomm sitt flaggskepp SoC med ett ‘+’ i början av andra halvåret.

Och företag skyndar sig att inkludera det i sina flaggskepp. Till exempel såg vi Z Flip 5G introducera den nya Snapdragon 865+ i juli 2020.

Det ryktas dock att Galaxy Z Flip3, tvärtemot vad den påstår, kommer med en 1,8-tums täckskärm, som faktiskt är större än 1,1-tummaren på Z Flip. Det är värt att notera att en tidigare läcka sa att Z Flip3 också kommer att ha en prisvärd 4G-modell. Som sagt, han nämner även saker som mindre borrhål, nytt gångjärn, bättre vattentålighet (kan vara längre blötläggningstid med IP68).

Vi såg nyligen ett renderingskoncept för Z Flip3 som var i linje med en läcka som sa att den skulle ha en kameralayout som Galaxy S21. Förresten, den här Twitter-användaren säger att han kommer att ha samma 12MP trippelkameror som Galaxy Z Fold2. Hur som helst, låt oss ta denna information med en nypa salt och vänta på fler läckor i framtiden.

0 Shares