Galaxy Watch4 kommer att bli så här, kolla in officiella bilder

0 Shares

Webbplatsen hade tillgång till officiella bilder av Galaxy Watch4, som kommer att ha en look inspirerad av Watch 2 Active-versionen

Samsung Galaxy Watch4 – som också har kallats Samsung Galaxy Watch4 Active i några senaste läckor – förväntas bli officiellt den 28 juni. Före lanseringen fick sajten exklusiva smartwatch-renderingar från en pålitlig branschkälla. Dessa renderingar visar inte bara Samsung Galaxy Watch4 på nära håll och från alla möjliga vinklar, utan bekräftar också att klockan faktiskt kommer att heta Samsung Galaxy Watch4, eftersom bilderna visar det sydkoreanska företagets officiella varumärke. Förutom designen och det officiella varumärket avslöjar bilderna också några av bärbara enhetens nyckelspecifikationer.

Samsung Galaxy Watch4 kan ses i en distinkt annorlunda design än Galaxy Watch 3 i dessa renderingar. Även om designspråket liknar Galaxy Watch Active 2, är det nu klart att företaget kommer att släppa namnet “Active” för sin nya smartwatch-serie.

Galaxy Watch4 kommer att bli så här, kolla in officiella bilder 2

På baksidan av smartklockan nämndes, som du kan se på bilderna, även några av klockans huvudspecifikationer. Dessa specifikationer inkluderar 40 mm och 44 mm storlekar, 5ATM vattentäthet, 810G MIL-STD hållbarhet, GPS och Gorilla Glass DX+ skydd. Samsung Galaxy Watch4 kan ses färdig i svart, silver, mörkgrönt och roséguld i dessa renderingar. De två knapparna är placerade på den högra kanten av den bärbara enheten.

Galaxy Watch4 kommer att bli så här, kolla in officiella bilder 3

När det gäller mjukvara har Samsung redan meddelat att de kommer att slå samman sitt Tizen-operativsystem med Google Wear OS för sina framtida smartklockor. Samsung nämnde att det nya operativsystemet kommer att resultera i bättre prestanda och batteritid för sina framtida bärbara enheter. Eftersom den förväntade avslöjandet av smartklockan inte är alltför långt borta, kommer vi att veta mer detaljer mycket snart, så håll utkik.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares