Galaxy Tab S8 Enterprise Edition tillgänglig från Samsung Irelands webbplats

0 Shares


Samsung lanserade de senaste surfplattmodellerna (Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+) tillsammans med Galaxy Note20 och Galaxy Note20 Ultra i augusti 2020. Det har bara gått sex månader, men detaljerna om deras efterföljare, Galaxy-serien Tab S8 har redan börjat dyka upp .
I slutet av förra månaden föreslog en rapport några av de möjliga specifikationerna för nästa flaggskepp Samsung-surfplattor – Galaxy Tab S8 och Galaxy Tab S8+.

Nu, nästan två veckor senare, fanns Galaxy Tab S8 Enterprise Edition på Samsung Irelands webbplats.
Enligt supportsidan som ovannämnda surfplatta är listad på kommer den att finnas i två varianter – 4G och 5G.

Dessutom kommer den att stödja MicroSD-kort upp till 1TB. Tyvärr är det all information tillgänglig om Galaxy Tab S8 Enterprise Edition från och med nu.
Enligt den tidigare rapporten ska konsumentutgåvorna av Galaxy Tab S8 och Galaxy Tab S8+ komma med mindre uppdateringar jämfört med sina föregångare.

Den förra bör ha en 11-tums LCD-panel med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz, medan den senare kan ha en 12,4-tums AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en fingeravtryckssensor på skärmen.
Dessutom kan den billigare modellen komma med en sidomonterad fingeravtryckssensor och ett 8 000 mAh batteri. Å andra sidan kan den dyra modellen drivas av Qualcomm Snapdragon 888 SoC som stöds av ett 10.090mAh batteri.
Slutligen kan båda surfplattorna levereras med 8GB / 12GB RAM, 128GB / 256GB / 512GB intern lagring och 25W snabbladdning.

Samsung Galaxy Tab S8-serien kan släppas före förra året eftersom tablettförsäljningen har ökat på grund av pandemin och det kanske inte finns en Galaxy Note 2021.
(Källa / Via)

0 Shares