Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Galaxy S6 -versionen värmer upp

Företag fortsätter att reta Samsung Galaxy S6 -utgåvan inför Samsungs Galaxy S6 -lansering, en lansering som förväntas äga rum på bara några korta veckor.

Under januari månad har vi börjat se Samsung Galaxy S6 -versionen koka upp när läckor och rykten fortsätter att måla upp en bred bild av Galaxy S6 -specifikationerna, lanseringsdatumet för Galaxy S6 och Galaxy S6 -utgivningsdatumet. Många av dessa Galaxy S6 -rykten har börjat stärkas när vi närmar oss Samsungs vanliga Galaxy S -utgivningsfönster och företag använder chansen att marknadsföra sig själva.

Tidigare denna månad avslöjade Vodafone Nederländerna en Galaxy S6 -stänksida som retar den oanmälda enheten före dess ryktade lanseringsdatum. Splash -sidan är inget annat än ett sätt för transportören att få ett försprång på sina rivaler och kanske hjälpa den nederländska operatören att mäta intresset för den ryktade Galaxy S5 -efterträdaren.

Kort tid senare upptäcktes ett ensamt Samsung Galaxy S6 -fodral sittande på Amazons webbplats. Fodralet, från Cush Cases, är uppenbarligen ett robust och robust fodral för den oanmälda Samsung Galaxy S6. Sidan listar ett utgivningsdatum den 24 februari som, som vi har påpekat, inte har någon spärr för det faktiska Galaxy S6 -utgivningsdatumet.

Spigens kommande Galaxy S6 skal.

Spigens kommande Galaxy S6 skal.

Idag publicerade den välkända tillbehörstillverkaren Spigen sina egna Galaxy S6 -tillbehör på Amazons hemsida, vilket antändde en ny omgång hypoteser och frågor från potentiella Galaxy S6 -köpare. Spigen har listat ett antal Galaxy S6 -fodral med utgivningsdatum inställda för april. April är Samsungs vanliga Galaxy S -släppfönster så företaget gissar förmodligen Galaxy S6 -utgåvan baserat på företagets meritlista.

På tal om historia är det inte första gången som Spigens publicerade tillbehör långt före en stor lansering. Som Droid-Life exakt påpekade, lade företaget också upp fall för Nexus 5, LG G3, HTC One M8 och Samsung Galaxy S5 långt före deras respektive lanseringar. De lade också upp iPhone 6 -fodral på Amazon, månader innan Apple intog scenen för att tillkännage sitt helt nya flaggskepp.

Tillverkare som Samsung ger ofta tillbehörstillverkare formar och dimensioner före lanseringen, något som gör att företag kan göra förberedelser inför lanseringsdatumet. Tidigare har vi sett företag som Spigen tillhandahålla exakta designdetaljer om osläppta flaggskeppssmartphones men det har också funnits tider då de har haft helt fel.

Så även om det finns en chans att Spigens bilder exakt visar åtminstone några av måtten på den riktiga Galaxy S6, så finns det också en god chans att den riktiga Galaxy S6 inte kommer att se ut som telefonen som visas i de renders den används med dessa fodral. Samsung är också ökänt för den täta säkerheten som den håller runt sin flaggskeppssmartphone vilket minskar oddsen för att detta är den officiella Galaxy S6 ännu mer.

Samsung Galaxy S6 - Spännande teknik 2015

Samsung Galaxy S6 -designen ryktas vara ett steg upp från plastdesignerna som Samsung har blivit kända för. Företaget fortsätter att antyda användningen av premiumdesigner och nya formfaktorer och rykten om Galaxy S6 insisterar på att det kommer att använda metall, glas eller en kombination av båda. Rykten pekar också på ankomsten av en Galaxy S Edge med en böjd display. Teorin är att företagets metallbaserade Galaxy Note 4 och Galaxy Alpha-design var en testkörning för Samsung Galaxy S6-designen, men det har uppenbarligen inte bekräftats.

Vi förväntar oss att fler bärare och tillbehörstillverkare kommer att dra nytta av Samsung Galaxy S6 -hype innan allt är sagt och gjort. Enheter som Galaxy S6 tenderar att ta med sig ögonen och tills de inte gör det kommer företagen att fortsätta dra nytta av det.

Förvänta dig en uppgraderad Galaxy S6 -kamera.

Förvänta dig en uppgraderad Galaxy S6 -kamera.

Rykten från Samsung Galaxy S6 pekar på en samling högeffektiva specifikationer, inklusive en uppgraderad Quad HD-skärm, Exynos 64-bitars processor, 20MP kamera med OIS, en ny design som använder premiummaterial, kanske aluminium eller glas, trådlös laddning och en release på alla fem stora operatörer i USA som inkluderar AT&T, Sprint, T-Mobile, US Cellular och Verizon.

AT&T -modellen dök nyligen upp i en User Agent -profilsträng med Quad HD -upplösning. Medan UA Prof inte bekräftar ankomsten av Galaxy S6, så gör det faktum att modellnumret matchar Galaxy S6 -modellnumren som har läckt ut flera gånger de senaste veckorna det allt mer sannolikt att AT&T åter kommer att släppa en version av Samsungs Galaxy S smartphone.

Ryktet om Samsungs lanseringsdatum för Galaxy S6 är bara några veckor bort och Galaxy S6 släpps enligt uppgift två till tre veckor tidigare än normalt. Med en Galaxy S6 -lansering förväntad i mars, kan vi eventuellt se Galaxy S6 anlända i mars tillsammans med en rund smartklocka som förväntas tävla mot den helt nya Apple Watch. Apples Watch är nu bekräftad för ankomst i april.