Galaxy S5 Lollipop Update gör enorm push

0 Shares

Samsung Galaxy S5 Lollipop -uppdateringen har gjort ett stort tryck idag bara en dag efter att en ny nordamerikansk operatör bekräftade en överhängande Galaxy S5 Lollipop -release.

När Samsung Galaxy S5 Lollipop släpper framåt börjar vi äntligen se betydande framsteg i Nordamerika. I USA har tre av de fem bästa operatörerna lanserat Galaxy S5 Lollipop -uppdateringen och lämnat AT&T och US Cellular som de enda stora operatörerna med enheter som fortfarande är på det åldrande Android 4.4 KitKat -operativsystemet.

I går meddelade den kanadensiska operatören Bell att den börjat lansera Galaxy S5 Lollipop -uppdateringen. Kanadensiska operatörer rullar vanligtvis ut sina uppdateringar samtidigt så att dagens utveckling inte kommer som en överraskning.

Galaxy-S5-Review-10-620x413

Idag rullar Samsung Galaxy S5 Lollipop -uppdateringen ut till ett sortiment av kanadensiska operatörer inklusive Bell, TELUS, Koodo, Rogers, WIND Mobile och mer. Bell är inte den enda som har bekräftat uppdateringen offentligt. Rogers har uppdaterat sin Android -spårningssida för spegling av lanseringen. För en dag sedan sa operatören att den skulle lansera uppdateringen i mars.

Samsung Galaxy S5 Lollipop -uppdateringen är en massiv förändring för Galaxy S5 -användare eftersom den levererar förändringar i operativsystemets utseende och känsla. Programvaran domineras av Googles nya materialdesign som har påverkat utseendet på många av Samsungs kärnapplikationer. Uppdateringen kommer också med ett antal förbättringar och korrigeringar. Enligt många Galaxy S5 Lollipop -användare kommer den också med ett sortiment av Lollipop -problem.

De som äger kanadensisk version av Galaxy S5 bör hålla ett öga på en snabb fråga. Uppdateringen ska vara tillgänglig via enhetens inställningar just nu. Samsung säger att uppgraderingsprocessen kan ta 30 till 60 minuter, men om Galaxy S5 Lollipop -uppgraderingen görs mycket snabbare än så.

Galaxy-S5-Review-16-620x413

Samsungs Galaxy S5 Lollipop -uppdatering har gjort stora framsteg under veckorna sedan dess första lansering, men det är fortfarande en lång väg kvar innan den är klar. Uppgraderingen har landat för flera internationella modeller men den saknas fortfarande på många andra. De flesta operatörer är tysta, även de som vanligtvis inte är tysta, och vi är fortfarande inte säkra på när eller om vi kommer att se uppdateringen rulla ut för fullt.

Tidigare i veckan bekräftade AT&T en Galaxy S5 Lollipop -uppdatering för ankomst, men operatören har inte sagt när den planerar att lansera sin programvara. Det faktum att det nu talar om uppdateringen på Twitter är ett tecken på att företaget kanske har gjort framsteg bakom kulisserna.

Samsung har också bekräftat en Galaxy S5 LTE-A Android 5.0 Lollipop-release och Rogers har också bekräftat en ankomst för Samsung Galaxy S5 Active. Det är inte klart när dessa uppdateringar kommer att börja rulla ut trots att Samsung vid den tiden sa att det var fast beslutet att skjuta ut Galaxy S5 LTE-A Android 5.0 Lollipop-uppdateringen i “början av 2015”.

Samsung Frankrike har också bekräftat en Q2 Lollipop -utgåva för Galaxy S5 mini även om ett specifikt släppdatum för den mindre Galaxy S5 -varianten fortfarande är utom räckhåll.

Så här använder du-Galaxy-S5-kameran-620x361

Samsung Galaxy S5 Lollipop -utgåvan är inte den enda programvaran som flyttar ut. Samsung har också börjat pressa ut Android 5.0 Lollipop -uppdateringar till Galaxy Note 4, Galaxy Note 3, Galaxy S4 och Galaxy Note Edge. De fyra uppdateringarna är i olika stadier av release och alla fyra förväntas träffa amerikanska och internationella flygbolag någon gång i framtiden.

Ingen av dessa utrullningar förväntas slutföra någon gång snart och vi borde se Samsung fortsätta att rulla ut dem när de blir djupare in i året och ägare kommer att vilja hålla utkik efter operatörsmeddelanden och tidiga detaljer.

0 Shares