Galaxy S21+ grön visas på Samsungs australiensiska webbplats

0 Shares


Förra veckan presenterade Samsung Galaxy S21-serien, Galaxy Buds Pro och Galaxy SmartTag / SmartTag + vid det första Unpacked-evenemanget 2021. Dessa telefoner, i synnerhet, kommer i en mängd olika färger. Samsung tillkännagav till och med vissa anpassade färger för Plus- och Ultra-modellerna. Nu, från ingenstans, dyker en oanmäld specialfärg på Galaxy S21+ upp på Samsung Australiens officiella webbplats.

Samsung har börjat förbeställa den nyligen annonserade Galaxy S21-serien runt om i världen. Intressant nog, på den australiensiska webbplatsen listade han en unik färg som heter (spökgrön). Denna enhetsvariant har följande SKU-ID:n.

  • SM-G996BZGAXSA – Galaxy S21 + Phantom Green (8GB + 128GB)
  • SM-G996BZGEXSA – Galaxy S21 + Phantom Green (8GB + 256GB)

För de som inte vet är de anpassade färgvarianterna av Galaxy S21+ och Galaxy S21 Ultra exklusiva för Samsung eStore. Vid lanseringsevenemanget avslöjade den sydkoreanska teknikjätten endast två anpassade färger för Galaxy S21+, nämligen Phantom Red och Phantom Gold, förutom standardfärgerna – Phantom Silver, Phantom Violet och Phantom Black.

Så det är förvånande att veta att det finns en tredje anpassad färg. Men tyvärr finns det inga renderingar för denna version. Och därför, LetsGoDigital publicerade Galaxy S21 + Phantom Green-renderingar baserade på Galaxy S20 FE Cloud Mint, i samarbete med designern Giuseppe Spinelli.

Som sagt, vi förväntar oss att Samsung kommer att utöka tillgängligheten för denna anpassade färg till fler marknader inom en snar framtid.

0 Shares