Galaxy S21 FE har läckt pris

0 Shares

Läckan inträffade i Sydkorea och visar att Galaxy S21 FE borde ha liknande hårdvara som Galaxy S21

Medan Galaxy S20 FE med Snapdragon-processor är framgångsrik i Brasilien, förbereder Samsung lanseringen av sin efterträdare: Galaxy S21 FE. Den har nu dykt upp på GeekBench-webbplatsen, där den visas körs med processorn Snapdragon 888. Till vår glädje har det hittills inte dykt upp någon version med Exynos.

Ett nytt rykte visar också dess pris i Sydkorea. Enligt den sydkoreanska nyhetswebbplatsen Heraldcorp kommer priset på Samsung Galaxy S21 FE att ligga mellan KRW 700,00 och 800 000 (cirka R$3 169 och R$3 622). Det är anmärkningsvärt att priset i Korea normalt ligger mycket nära priserna i Brasilien som gör omräkningen. Så, priset här runt borde vara lite över det.

Galaxy S21 FE har läcka pris 2

Tidigare läckor har kastat ljus över Samsung Galaxy S21 FE-kretsuppsättningen, som bekräftats vara en Snapdragon 888. De flesta av dess andra specifikationer är dock höljda i mystik, såsom dess skärmstorlek, uppdateringsfrekvens, kameralayout och mycket mer. . Men några läckta renderingar från tidigare har berättat för oss att Galaxy S21 FE:s design liknar den för Galaxy S21. Det finns tre kamerasensorer på baksidan och en cirkulär skåra för selfiekameran.

Rykten pekar fortfarande på ett 4 500 mAh batteri. Det skulle vara trevligt om det stödde 45W snabbladdning, men vi tittar förmodligen på något i 25W-intervallet. Vi kan också förvänta oss att den återvinner en del av kamerahårdvaran som finns i Galaxy S21-serien. Samsung kommer sannolikt att presentera den i augusti.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares